DEVOJKA, STIL, MODA
Shutterstock, ilustracija
Farmerke, džins, pantalone, moda, teksas

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U buticima ćete naći klasične sa visokim strukom ili one sa ravnim krojem, čak i čuvene zvoncare, koje se vraćaju na velika vrata.

PROČITAJTE I:

 

Uske

Uske farmerke u kombinaciji sa širokim džemperima i gležnjačama odličan su spoj za jesenju šetnju po gradu. Ljubitelji ležernijeg stila uske farmerke mogu nositi sa kožnom jaknom i udobnim patikama.

Uske farmerke, džins

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zvoncare

Velika ešarpa, kao i cipele sa neobičnim printom, detalji su koji se fantastično slažu uz ovaj model farmerki. Takođe, zvoncare možete uklopiti sa visokim potpeticama, rolkom od kašmira i dužim kožnim mantilom, koji je apsolutni hit ove jeseni.

Zvoncare, džins, farmerke

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sa ravnim nogavicama

Omiljeni model dvehiljaditih - farmerke sa ravnim nogavicama, vraćaju se u punom sjaju! Većini žena dobro pristaju jer izdužuju figuru, a odlično idu i uz ravnu obuću, i uz štikle.

PREPORUČUJEMO:

 

Nose se uz jednostavne majice i sakoe. Uz ovaj model se ne preporučuje da nosite vrećaste džempere jer će vam skratiti trup.

Farmerke, ravne nogavice, džins

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bele farmerke

Iako je beli džins tipičan za leto, izgleda odlično i van sezone - sa crnim kaputom, beretkom i mokasinama. Takođe, bele farmerke, tunika, šešir i niske potpetice modna su jednačina za svaki dan! Ali ukoliko ne želite da eksperimentišete, upotpunite izgled tako što ćete odabrati torbu, cipele i pojas u prirodnim braon tonovima, sa kojima nema greške!

Bele farmerke, bele pantalone

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Kombinacija ove dve boje garantuje stajling o kom će se pričati! Nećete pogrešiti!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 14.09.2019. 14:00 Ovaj autfit će biti apsolutni jesenji hit Foto: Shutterstock Crna boja nikada ne izazi iz mode. Autfit ove boje je sigurna kombinacija koja uvek pruži notu elegancije. Crna boja od glave do pete je uvek preporučljiva, ali ove sezone takav stajling doživljava mali preokret.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji