NIKADA JE NISTE PROBALI Ceo Internet priča o POZI 77! Obećava EKSPLOZIVAN SEKS i NAJBOLJI ORGAZAM!

Ako ste željni promena u krevetu, možda će vam zanimati poza 77, koja će sa trona svrgnuti čuvenu 69 pozu, bar ako je verovati stručnjacima.

Seks, ljubav, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ova poza ne zahteva nikave posebne akrobacije ni veštine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu. Položaj 77 najviše podseća na čuveni "kašika" položaj, a podrazumeva da oba partnera leže na boku tako da je partner iza žene. Pogledajte OVDE koja hrana utiče na seks.

 

Da dodatno pojasnimo - neophodno je da muškarac i žena leže tako da oboje gledaju u istom smeru, a da on bude iza nje. Zatim prebacite nogu na kojoj ne ležite oko iste te noge (dakle one koja je gore) na muškarcu. Kada on uđe u vas, ispravljajte noge u istom ritmu u kom on to radi (što će olakšati penetraciju).

Tu sledi i najzanimljiviji deo - jednom kada prodre u vas, treba da ostanete "prilepljeni", ali da se oboje savijete u struku tako da formirate od trupa ka gore oblik V i pomerite noge pod uglom od 45 stepeni. 

Zvuči komplikovano, ali kada probate u praksi shvatićete da je sve to vrlo jednostavno, a možda vam i priložena fotografija pomogne da spoznate tehniku izvođenja ove poze. 

Kažu da je ovaj položaj intezivan i da sjajno stimuliše G tačku, kao i da vam daje priliku da budete veoma intimni - partner može da vas ljubi po vratu, grudima, ali i da mazi vaš klitoris.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi