moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sada već sa sigurnošću možemo reći kako je stigao kraj toplom vremenu, no moramo priznati kako nas najavljeno osveženje i nije baš previše obradovalo. Za jesen možemo reći kako je period na koje je zaista teško odgovoriti kada je odevanje u pitanju, najviše zbog česte izmene neumoljivih kiša i iznenadnog sunca, stoga nije na odmet imati u ormaru modni komad koji će na sve navedene izazove uspešno odgovoriti.

PROČITAJTE I:

 

Modni komad koji sjajno odgovara prethodno navedenim zahtevima je blejzer, klasik bez kojeg je zaista jesenja garderoba nezamisliva.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kao i prošle sezone, tako i ove u centru pažnje pronašli su se blejzeri različitih krojeva i printova, a razlog zašto mu se baš uvek vraćamo je njegova sposobnost transformacije, pa ih kao takve možemo sjajno uklopiti u nešto stroži, poslovni dress code ili pak u ležerne šetnje gradom.

 

Tako ga možete obući na poslovni sastanak, a ako se taj radni dan pretvori u neočekivani izlazak, dobar par visokih potpetica su sasvim dovoljne da imate spreman outfit za ovu, nešto posebniju priliku.

Ove sezone posebno volimo videti oversized blejzere u kombinaciji s elegantnim pantalonama visokog struka ili pak s farmericama i jednostavnim T-shirtom, što je kombinacija s kojom definitivno ne možete pogrešiti. 

PREPORUČUJEMO:

 

 

Iako naizgled jednostavan modni komad koji uspešno pronađe mesto u svakom ormaru, upravo on nudi pregršt modnih izdanja s kojima će jutarnje osmišljavanje biti znatno pojednostavljeno.

Jelena Đoković prošetala najtraženiji model džempera koji svaka dama želi na sebi!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 09.10.2019. 11:39 Sa ovakvim izborom sigurno nećete pogrešiti! Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia Jesen je tu, imamo dosta sunčanih dana, ali svakako da je ovaj odevni komad obavezan kada je prohladno vreme u pitanju.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta