GARANTUJE NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO! Bićete 100 puta bolji u krevetu ako primenite OVU prostu promenu!

Većina ljudi koristi pravilo „tiho i brzo“ kada je u pitanju seks. Mnogi su jednostavno naučeni da budu tihi i da završe sa seksom što je brže moguće - a to je najveća greška koju možemo da napravimo.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Razlog za ovo možda leži u mladosti, kada je samozadovoljavanje bilo nešto što smo morali da krijemo. Međutim, istina je da pravljenje zvukova tokom seksa čini nešto magično. U slučaju da te zvukove počnemo da proizvodimo i pre nego što se stvari zahuktaju, obostrano uživanje je zagarantovano.

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi celim telom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.

 

Izvucite maksimum iz vašeg vođenja ljubavi uz ove savete:

1. Eksperimentišite sa zvukovima čak i pre nego što počnete da se osećate uzbuđeno. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod. Pogledajte OVDE zašto udate žene varaju svoje muževe.

2. Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će poludeti od sreće.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seksi zvukovi mogu dodatno ohrabriti partnera. U isto vreme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvukovi su seksi. A kada pravimo srećne seksi zvukove tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i veštini. Pogledajte OVDE šta će vam se dogoditi ako dugo ne upražnjavate seks.

3. Seksi zvukovi pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se telesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osećanja, a seksi zvukovi nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi