Andjelina Žoli, moda, crno, stil, kaput 0478072152
Profimedia
Andjelina Žoli, moda, crno, stil, kaput 0478072152

Profimedia

Foto: Profimedia

Anđelina Žoli godinama unazad uglavnom nosi crnu boju, ali i klasične modele neupadljivih krojeva. Neutralna boja i minimalni modni detalji njen su zaštitni znak, ali ovaj put baš taj jedan detalj primećen je od strane publike u njenoj poseti Parizu.

PROČITAJTE I:

 

Ovoga puta, obučena u crno od glave do pete, pojavila se u pariškoj Guerlain prodavnici parfema, gde je snimala neke od kadrova za reklamnu kampanju ovog brenda, čiji je ambasador.

Glumica je na sebi imala dugu čipkanu crnu haljinu, kaput takođe crne boje preko nje.

Andjelina Žoli, moda, crno, stil, kaput 0478072672

Profimedia

Foto: Profimedia

Aksesoari u vidu kožne tašne i štikli u špic u takođe crnoj boji, zaokružili su ovaj elegantan stajling. Svakako ono što je privuklo najviše pažnje, bile su naočare sa poluzatamljenim staklima neobičnog okvira.

Andjelina Žoli, moda, crno, stil, kaput 0478072757

Profimedia

Foto: Profimedia

Ovim je lepa glumica ipak dokazala da je neprevaziđena u ulozi "crne dame", koja itekako zna kako se nosi visoka moda sa efektnim detaljima.

Model suknje koji apsolutno svima dobro stoji!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 13:03 Vrlo atraktivan i udoban model koji ćete poželeti vrlo često da nosite Foto: Shutterstock, ilustracija Oni komadi koje kupimo i nosimo bezbroj puta, u raznim prilikama i kombinacijama su najbolja investicija. Upravo takav komad je suknja A kroja do kolena.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta