SVE VREME STE BILE U ZABLUDI Ako ste mislili da se BELI grudnjak nosi ispod bele majice, prevarili ste se, a evo i zašto!

Zašto ne treba da nosimo beli grudnjak ispod bele majice?

Grudnjak, brushalter, veš,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo je pitanje koje sebi sigurno postavimo nekoliko puta pre nego što obučemo belu majicu, košulju ili bluzu.

 

Na kraju uvek obučemo onaj u kome se osećamo najudobnije, ali ipak o tome treba da povedemo više računa kada želimo da ostavimo najbolji mogući utisak, kao i kada su u pitanju događaji na kojima treba da izgledamo perfektno. Ukoliko ste mislili da je beli grudnjak savršen izbor za nošenje ispod bele majice – onda grešite jer je odgovor malo drugačiji.

IMAŠ LEPA USTA - ŽELIM ORALNI SE*S! Šta muškarci govore za vreme ODNOSA, a šta zaista misle

 

Kada želite da se grudnjak čini skoro nevidljivim ispod bele majice ili topa koji je proziran, najbolji izbor jeste model u nude nijansi, odnosno u boji koja se slaže uz ton vaše kože. Bela takođe nije loš izbor, ali će se videti iako se slaže uz boju majice – što nije efekat koji želimo. Naravno, grudnjak ne mora biti iste boje kao i vaša koža, bitno je da bude neutralan i da se lepo uklapa. Što se tiče materijala, najbolji su oni grudnjaci od mikrovlakana, tila i svile jer imaju “transparentnu” teksturu koja je najbolja za nošenje uz belu majicu. Takođe, ono je što je vrlo bitno, jeste da ništa ovo neće vredeti ako ne odaberete grudnjak u odgovarajućoj veličini.

MUŠKARCI SU POTVRDILI! Samo jedna jednostavna stvar čini seks puno boljim!

Grudnjak, brushalter, veš,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nadamo se da smo vam pomogli!

MUĆKALICA, PERECA, DEJVID KOPERFILD... Za ove DIVLJE POZE U SE*SU sigurno još niste čuli! Kada ih probate NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi