DOVEDITE GA DO LUDILA! 4 saveta za VRHUNSKI oralni seks!

Želja mora biti obostrana!

Seks, strast, par, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Oralni seks bi trebalo da bude dobra zabava za oboje, tako da vodite računa da ne ubijete želju i strast sledećim greškama.

 

Pružanje oralnog seksa spada, potpisaće mnogi muškarci, u kraljevsku disciplinu za vreme ljubavne igre. Ipak, zbog ovakvih pogrešnih poteza zabava će brzo splasnuti. OVDE naučite bezobrazne igrice i trikove pomoću kojih će POLUDETI ZA VAMA!

Za početak, jedno mora biti jasno: da oboje želite oralni seks (i žena koja ga izvodi i muškarac koji ga dobija) i u njemu uživate. Osim što, kao i oko svega drugog u seksu mora postojati saglasnost, iz ovog neslaganja nastaje i prva greška:

Greška 1: Bljak! Fuj! Užas!

Jedna greška kod oralnog seksa je ako stalno moraš da se boriš sa osećajem mučnine i gađenja. Ako ti pružanje oralnog seksa ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo, onda ni ne pomišljaj da staviš partnerov penis u usta. On će to osetiti, pa ni njemu neće biti OK. Isto važi i za, hm, gutanje. Nemoj biti pod pritiskom!

Greška 2: Rad zubima

Premda je ponekad za vreme ljubavne igre uzbudljivo gricnuti nešto zubima – za vreme oralnog seksa to je apsolutni tabu! Penis i područje oko muškarčevog ponosa izuzetno su osetljivi. Upotreba zuba brzo bi mogla da okonča ljubavnu igru. Savet: neka usne uvek budu preko zuba kako bi smanjila mogućnost povrede. Saznajte OVDE kako da mu pomutite razum seksualnim igricama. 

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Greška 3: Suvoća

Za uvod u oralni seks dobro je nekoliko poljubaca u vrh penisa – ali kad krene „ozbiljno“, sve bi trebalo da bude vlažno. Glavić je vrlo osetljiv pa trljanje ako nije dovoljno vlažan može biti prilično neprijatno. OVDE pročitajte kako da doživite sve vrste orgazama!


Greška 4: Pušenje - doslovno

Kod oralnog seksa – ili (kao što se kolokvijalno naziva) „pušenja“ – često je greška upravo „pušenje“. To se obično događa neiskusnim pa snažno uvlače penis. Savet: pronađi balans između stimulacije rukom (naravno, vlažnom) i lickanja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi