STOJEĆI ZMAJ ĆE VAS DOVESTI DO LUDILA! 4 poze koje obećavaju najbolji seks ikada!

Probajte!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako polako nestaje strasti u vašem odnosu i u seksu ste već štošta isprobali, a orgazam sve teže postižete, možda je jednostavno vreme za promenu!

Ovo su četiri "inovativne" poze neobičnih imena, ali snažnog efekta!

 

Pereca

Dok žena leži na levom boku, muškarac treba da na kolenima bude iznad njene leve noge, a ona desnom treba da ga obujmi, tako da njom dodiruje predeo muškog stomaka. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a opet ne isuviše, a muškarac će imati bolji pristup klitorisu nego što je to inače slučaj, i samim tim više će nadražiti i uzbuditi partnerku.

GOSPOĐICA BARBIKA ILI GOSPOĐICA ZAVESA Proverite koji tip vagine vi imate!

Stojeći zmaj

Neki tvrde da je i ovo najmoćnija poza ikad, u kojoj se fantastično stimuliše G-tačka. Radi se o varijaciji "doggy style" poze u kojoj je žena oslonjena i na ruke i na kolena, a na samoj ivici kreveta. Muškarac stoji i uzima je otpozadi, i trudi se da joj spoji kolena, kako bi otvor bio uži dok prodire u nju.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ispravljač

U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim ka krevetu i sa skupljenim kolenima, a izdignutim kukovima. Muškarac leži na njoj ili iznad nje i ulazi u nju tempom koji želi. Ako je potrebno, stavite jastuk ispod kukova.

ŠAPNI MU OVO I POSTAĆE VATRA U KREVETU Muškarci priznali koje to tri reči najviše žele da čuju od partnerke u toku seksa!

Stub poza

Muškarac treba da legne na leđa sa jednom ispruženom nogom, a drugom savijenom u kolenu. Žena sedi na partneru okrenuta leđima, tako što jednu nogu savija u kolenu tik uz njegovu savijenu, a drugu prebacuje preko iste noge muškarca. Ova poza bi trebalo da podseća na obrnutu kaubojku, samo što je izvrnuta.

SA PRVIM ZRACIMA SUNCA KRENITE U VRELU AKCIJU Seks u 6 jača plodnost, u 12 uklanja stres, a bićete oduševljeni se kad čujete šta vas očekuje u 19 časova!

Seks, oralni seks, strast, skidanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Modni saveti Suzane Perić

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi