ŽENA JE ŽENI VUK Brutalni komentar o slučaju pretučene Sandre Obradović: "Zaslužila je..." (FOTO/VIDEO)

U kom svetu živimo...

Sandra Obradović
Sandra Obradović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U borbi pretiv nasilja nad ženama, najslabija karika su upravo žene. Nasilje bilo koje vrste u civilizovanom svetu je nedopustivo, a nad slabijim polom, trebalo bi biti poražavajuće za počinioca istog.

No, ono što je još više začuđujuće, jeste činjenica da, posebno ako se radi o žrtvama iz javnog života, upravo žene osuđuju žrtvu po principu - sama je izazvala!

Da li je moguće, da u vremnu u kojem živimo, gde imamo lepezu sretstava informisanja, pa i edukovanja, društvo ipak ne odustaje od nametnutih amova.

Da je "žena ženi vuk", dokaz je jedna objava koja je osvanula na stranici "Ženska mreža" na Fejsbuku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

Naime, u pitanju je skorašnji slučaj naše manekenke Sandre Obradović koja je brutalno pretučena od strane svog nevenčanog supruga Vladimira Babića. Očajnoj ženi Babić je oteo, kako ona navodi, i sedmomesečnu bebu pozivajući se na moć u ovom gradu koju poseduje putem bliskih kontakata.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

I nije bilo dovoljno videti njene slike i video snimak na kojem je suprug brutalno udara, već se morala naći i na meti filozofsko-psiholoških tumačenja i analiza "stručnih" žena.

"Naravno da je išla i j***** se na svakom ćošku, pa je zato preživela to što je preživela", zaključila je jedna korisnica društvene mreže i zapitala se:

"Šta li ovo žene rade muževima, svaka druga dobija batine", zapitala se komentatorka, gde je vidno krivica isključivo pala na žensku stranu.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Snežana
  24/05/2020 - 12:12
  Zlurad i pokvaren narod može da komentariše na taj način. Da li bi komentsrisali i da je neko blizak njima ovako nešto doživeo. Sramota
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi