tinder
Shutterstock
tinder

Shutterstock

tinder, Foto: Shutterstock

 

Onlajn mreža za upoznavanje ima nebrojano, ali je poražavajuća činjenica da se sve manje ljudi upoznaju i da se većina poznanstava bazira na instant vezama. Zašto je to tako, govori istina da se na netvorku nalaze "vitrine" i "izlozi" "robe", pa se postavlja pitanje da li je na tom virtuelnom tržištu veća ponuda od potražnje?

Istina je da sve manje vremena imamo, zahvaljujući nametnutom životnom tempu, pa večina pribegava ovom vidu poznanstva, ko zna možda se nekima i posreći.

Ovog puta, bavili smo se istraživanjem sve popularnije aplikacije Tinder. I znate šta? Iz ženskog ugla posmatrajući, ima veoma zanimljivih ponuda. 

Sve se bazira na izboru fotografija, ali neki su odlučili i da upotpune opis osim izlaganja svoje fizionomije.

tinder

Shutterstock

tinder, Foto: Shutterstock

 

Dakle, izdvojili smo top komentare koje su mladići od oko 30 godina postavljali uz svoje fotke:

"Slobodno se javi, ne ujedam", napisao je jedan korisnik.

"Kad ste već tu, evo jedan savet za zdrav život. Piti što više vode, što manje jesti go*na", naletesmo na jednog gurua.

"Srpski jezik je lep i relativno bogat. Ogromna je šteta kažnjavati ga siromašnim vokabularom", oglasio se na svom Tinderu dr, mr, prim, sci...

A evo i iskrenog momka, željnog drugarstva, isključivo za dopisivanje:

"Sliku nemam jer mislim da nije neophodna za komunikaciju, ali spreman i da je pošaljem ukoliko neko baš želi... U vezi sam, ali to ne znači i da sam bolestan"...

Na Tinderu nije retkost pronaći i prave poete, evo primera:

"I lomi se kristal, svetlucaju staklene iskre pod našim nogama... Kao potpuni stranci sa staklom u očima, sa staklom u grudima, na licima... Budi sam na ulici, budi saaaam", nadamo se da nema povređenih.

"Ne glumi ribu, veliki je akvarijum. Ne Instagram barbike", isključiv je jedan korisnik.

"Prezauzet za jeftine priče i besmislene kombinacije. Ideje, knjige, tehnologija, a i gastronomija", bio je konkretan ovaj mladić. Svaka čast!

tinder

Shutterstock

tinder, Foto: Shutterstock

 

Imamo i seriju tipa "oženjen sam, kao momak živim":

"U braku sam pa neću ovde kačiti sliku"...ali traži "intelektulanu i seksualnu ISKRENU vezu sa ženom kaja voli da mašta, da bude bezobrazna"... pa, devojke, navalite na čoveka bez slike koji je oženjen, ali polaže legitimno pravo na korišćenje Tindera :)

"Za početak seks, a posle ko zna", bio je direktan jedan od korisnika.

"Tražim devojku s traktorom, molim sve zainteresovana da dostave sliku traktora", nesvakidašnji zahtev, al respekt, treba poštovati svačije želje...

Pratite našu rubriku, imaćemo mi još zanimljivih tema i nastavaka koji sleduju o ovim temama.