grudi
shutterstock
grudi

shutterstock

Foto: shutterstock

Grudi predstavljaju simbol ženstvenosti. Ukoliko niste baš obdarene, a operacija nije opcija, onda imajte na umu da ih možete uvećati i prirodnim putem, a u nastavku saznajte i kako.

Grudi su napravljene od masnog tkiva, tako da količina masnog tkiva i utiče na veličinu. Tako da ukoliko ste mnogo mršavi i nemate obline, potrebno je da povećate svoju telesnu masu, odnosno masne naslage. Zapamtite da za prirodno povećanje grudi i vaše zdravlje je potrebno da unosite zdrave masti.

Pored vaše telesne težine, u veličini vaših veliku igru grudi utiču i hormoni. Hormoni estrogen i progesteron imaju značajnu ulogu u određivanju veličine grudi. Estrogen je hormon koji je odgovoran za sve ženske karakteristike, uključujući i obline, pa je hrana bogata estrogenom odličan način da prirodno povećate grudi.

Voće koje je bogate estrogenom su jabuke, trešnje, višnje, breskve, jagode, maline. A ako ste više za povrće, najbolje je da unosite kvinoju, mahunarke, orašaste plodove, spanać i svo zeleno lisnato povrće. Namirnice koje sadrže najviše estrogena su suncokret, soja, seme lana, zatim jaja i mahunarke.

Grudi brushalter

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jedite hranu bogatom proteinima, kao što su meso, riba, živina, jaja. Tofu sir će pogotovo uticati na rast grudi.

U isto vreme treba da smanjite unos hrane koja podstiče proizvodnju testosterona odnosno muškog polnog hormona. To podrazumeva da smanjite jaku, slanu i začinjenu hranu, čips i slične grickalice, beli pririnač i hranu bogatu ugljenim hidratima.

Proteini pre spavanja tope kilograme

Promo

 Foto: Promo

Grudi možete povećati i konzumiranjem uz pomoć lekovitog bilja. Čaj od žalfije, piskavica, hmelj i sojino mleko vam itekako mogu pomoći kod povećanja grudi.

Uz pravilnu ishranu, grudi možete povećati i vežbama. Vežbanjem stimuliše hormon ljudskog rasta i ojačavate grudne mišiće. Vežbe su odlične za zatezanje grudi i njihovu čvrstinu što je i odlika lepih grudi.

Masaža grudi je odlična taktika za uvećanje grudi prirodnim putem. Kao i svaka druga masaža i ova podstiče cirkulaciju u ovom delu tela, a samim tim i protok i razmenu materija. Bolja cirkulacija će uticati na to da oni kroz bolju prokrvljenost dopru do ciljanih mesta i da grudi usled toga počnu da rastu.

Prirodno povećanje grudi ne može da se desi preko noći, svakako je potrebno strpljenje. Pored toga, prirodne metode su zdravije za vas i vaše telo. Na kraju, trud i strpljenje će se sigurno isplatiti!