moda, majica, belo, žena, devojka,
Shutterstock, ilustracija
moda, majica, belo, žena, devojka,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Uzrokovane su znojenjem u javljaju se uglavnom ispod pazuha i na okovratniku.

Malo je reći da su nepoželjne na odeći!

PROČITAJTE I:

 

Verujemo da ste pokušavale da ih skinete pranjem u veš mašini i da vam to nije polazilo za rukom.

Tako nećete ni uspeti da je uklonite, ali ne očajavajte - postoje prirodna sredstva koja sigurno imate u kući, a koja će vam pomoći da ih se lako rešite!

Pogledajte koja.

košulja, žena, posao, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Aspirin - Izmrvite 2 tablete aspirina ili ako imate onaj u prahu iskoristite njega. Pomešajte ga sa šoljicom tople vode, pa mešavinom natopite mrlju i ostavite da stoji 3 sata. Nakon toga operite odeću na uobičajen način.

2. Limunov sok - Pomešajte jednake količine soka od limuna i obične vode. Mešavinom dobro natopite mrlje, ostavite da malo odstoje, pa operite odeću u mašini za veš na uobičajen način.

Limunada, limun, sok,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Soda bikarbona - Sodu bikarbonu pomešajte sa vodom tek da dobijete smesu poput paste. U tankom sloju nanesite dobijenu pastu na mrlju i ostavite da stoji sat vremena. Nakon toga isperite u veš mašini.

4. So - So pomešajte sa malo tople vode, promešajte da se rastopi, pa mešavinu vatom natapkajte na mrlju i odmah potom ubacite u veš mašinu na pranje.

PREPORUČUJEMO:

 

5. Belo sirće - Nanesite ga direktno na mrlju i ostavite da deluje nekoliko minuta, pa isperite.

Soda bikarbona

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Nijedno od navedenih sredstava ne bi treblo da koristite na osetljivoj tkanini. Ukoliko ne uspe iz prvog, ponovite proceduru.

Napravite sami osveživač prostora koji će učiniti da vaš dom uvek miriše na čisto!

AUTOR: Sensa/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 11:58 Zamenite veštačke osveživače prostora. Evo kako možete da napravite prirodni osveživač... Foto: Shutterstock Sintetički mirisi za dom pod nazivom „mirisi" skrivaju mnoge toksične supstance, a izradom domaćeg, prirodnog spreja za prostor vrlo jednostavno možete uneti svežinu i miris u svoj dom.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta