TAJNE FENG ŠUI METODE Uredite svoj dom tako da vam donese BOGATSTVO! Uradite OVO i bićete bogati

Sposobnost postizanja uspeha i stvaranja bogatstva leži u Feng šui metodama.

Drvo, novac, bogatstvo
Foto: Shutterstock

Jedni preko noći postignu velik uspeh, dok drugi u trenutku sve izgube. 

 

Ako želimo da nas okolina u kojoj živimo podržava, odnosno da naša kancelarija, lokal ili radnja uspešno radi, najpre treba da proverimo ulazi li uopšte energija (ki) u naš prostor. Povoljan/pozitivan ki dovodi povoljne, odnosno pozitivne događaje i ljude, a sa njima i novac.

Ulazna vrata zgrade, kuće, stana, lokala ili trgovine su kao usta kroz koja energija ulazi. Ako su preuska s obzirom na veličinu građevine, energija ne može ući, a ako su prevelika, energija se previše raspršuje.

Pare, Dobitak, Novac, Dolari, Lutrija
Foto: Shutterstock

Važno je i da se vrata jednostavno otvaraju i zatvaraju kako ne bi kočila razvoj. Osim toga, preblizu ulaza ne bi smelo biti prepreka, poput drveta ili stuba, koje onemogućuju ulazak energije. Prostor ispred vrata treba biti prazan i čist, kako bi se energija mogla skupiti i ući u prostor.

Takođe, važno je da sa druge strane vrata ima dovoljno praznog i svetlog prostora kako bi se energija koja je ušla mogla zadržati i rasporediti po prostoru. To je prvi korak u postizanju dobrog energetskog protoka.

Kao aktivatori za sticanje novca mogu se koristiti boje, biljke i simboli. Zelena, plava, crna, kao i kombinacija zelene i plave boje idealne su za aktiviranje materijalne energije. Pozitivnu energiju će u sektor novca (jugoistok) navodno doneti bilje i cveće, ali budite pažljivi pri njihovom odabiru, jer kaktusi i bilje sa šiljastim listovima nisu pogodni.

Moćno sredstvo za privlačenje bogatstva jesu sobne fontane. Voddene elemente najbolje je držati u sektoru novca, jugoistoku.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi