Kosa, frizura
Screenshoot Youtube
Kosa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nama se svideo ovaj trik s čarapama jer stvara neverovatne i prekrasne kovrče, a ne čini se zahevan. Potrebne su ti samo stare čarape i malo laka. Pogledaj kako se to radi.

PROČITAJTE I:

Žena, devojka, haljina, lepota, lice, moda

Shutterstock, ilustracija

 

 

Za savršenu frizuru potrebna vam je - po koja čarapa?! Dokazala je to i YouTuberka Nicole Skye pokazavši trik za kovrčanje kose, a sve što joj je bilo potrebno su čarape i malo laka za kosu. Ovaj trik ne zahteva toplinu pegle niti hrpu proizvoda za styling i čini se da je jako jednostavan.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

Postupak:

Kosu treba dobro počešljati, zatim napraviti razdjeljak na strani na kojoj želiš. Uzmi pramen kose, raščešljaj ga i pošpricaj lakom za kosu. Taj pramen rotiraj u krug, pa ga omotaj oko čarape i onda je sveži u čvor. I tako svaki pramen, a ako imaš tanku kosu, najbolje uzmi malo deblji sloj kose.

Šik bob  frizura je  zimski hit!

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kada si celu kosu povezala u čvorove, uzmi neku maramu ili kapu i stavi na glavu. Najbolje bi bilo da ovo radiš noću, tako da ti preko noći duže odstoji pa ćeš imati puno veći i bolji efekt kovrča. Ako to radiš preko dana neka odstoji nekoliko sati.

Hoćeš li isprobati?