Jaje, belance
Profimedia
jaja, jaje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Domaćice uvek traže načine kako da olakšaju svakodnevne poslove koje obavljaju.

U nastavku pogledajte interesantne načine kako možete da zaledite hranu:

PROČITAJTE I:

 

1. Ako imate višak jaja, možete ih zamrznuti po dva u jednoj kesi

2. Možete ih staviti u blender na 2-3 sekunde ili cele i ispustite sav vazduh iz kese

3. Isecite kriške omijenog voća i stavite ih u posudu za led, napunite ih vodom i zamrznite

4. Ovako možete praviti voćne koktele ili u dodati u bilo koje piće po volji

šejk, šargarepa, zdravlje,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

5. Možete zamrzavati i biljke na potpuno isti način, samo sipajte maslinovo ulje umesto vode

6. Kada odmrznete možete dodati u lonac sa mesom ili povrćem

7. Odličan predlog kada želite da rashladite vino

8. Zamrznite grožđe ili voće po izboru i dodajte u čašu sa pićem

PREPORUČUJEMO:

 

9. Ostatak sosa ili kečapa isto možete zamrznuti, da se ne bi bacilo

10. Ako želite savršeno čiste kocke leda, potrebno je da vodu prokuvate dva puta i onda zaledite. Prokuvana voda čisti svu prljavštinu i kamenac.

Ceo život pogrešno smo pravili jaja na oko! U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje, već baš ovo!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 09:40 Jaja na oko na potpuno drugačiji način Foto: Shutterstock, ilustracija Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera. Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta