Veza, par, ljubav
shutterstock
Veza, par, ljubav

shutterstock

Veza, par, ljubav, Foto: shutterstock

 

Dan zaljubljenih ili Sveti valentin, proslavlja se 14. februara. Već smo ga prisvojili kao i naš praznik budući da se radi o ljubavi, a ona je uvek dobar povod za slavlje, zar ne?

No, večito pitanje, šta pokloniti, a da nije kliše?

Od klišea ćemo malo teže pobeći kada su materijalni pokloni u pitanju, ali zato neka vaša ljubav bude čista i iskrena, to ne da je veliki trend, već i retkost u današnje vreme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dog Bless You (@dogblessyou) on Feb 10, 2020 at 12:24pm PST

 

Kada su žene u pitanju, čitav asortiman izbora je na tržištu. Od donjeg veša, cveća, omiljnog parfema, šminke, krpice... niz nastavite sami.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Asel Pasta (@sedabaskur) on Feb 10, 2020 at 10:01am PST

 

Ipak, kada su muškarci u pitanju čini se da je izbor poklona malo suženiji, ali ako dobro poznajete vašeg partnera, ne sumnjamo da ćete biti maštovite.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by T I N A (@tinaxzw) on Feb 10, 2020 at 12:50pm PST

 

Ono što svakao može da obraduje oboje, jeste neki zasluženi spa centar, relaksacija u đakuziju i sauni, prijaće definitivno. No, ako ste malo plićeg džepa, vašem partneru možete prirediti lepo iznenađenje i u kućnoj varijanti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sarah David (@sarahnoeldavid) on Feb 10, 2020 at 12:49pm PST

 

Zu neku dobru klopicu i maštovito postavljenu trpezu, iznenadite ga svojom nesvakidašnjom pojavom u dobro odabranom vešu ili bez veša, več kako preferirate...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yohansy Garcia (@yayis_photo) on Feb 10, 2020 at 12:49pm PST

 

Komentari (1)

TAKOHOCU

13.02.2020 15:17

Ja sam kupila da ne zna moj muz, ambilife aparat za preciscavanje vazduha u kuci i to cu ukljuciti 14. februara,skuvati kafu i staviti pepeljaru da popijemo kafu i da mu pokazem kako ambilefe absorbuje duvanski dim.Tako da cu castiti oboje.