Žena, moda, stil, bikini, plaža, more, telo
Shutterstock, ilustracija
Celulit

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Žene bez celulita zaista postoje i žive u Srbiji, a ovo su pravila kojih se strogo pridržavaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana

Shutterstock, ilustracija

 

Čim su temperature prešle 30. podeok počele smo zabrinuto da se zagledamo po butinama i zadnjici proveravajući da li imamo manje ili više celulita nego prošle godine. Naravno, ovo se odnosi na nas obične smrtnice koje i ovog leta gledaju kako da zakamufliraju dosadnu pomorandžinu koru, ali šta ako vam kažemo da postoje žene kojima je ova napast apsolutna nepoznanica?

Srećnice koje kroz život koračaju bez celulita na forumu ana.rs podelile su svoja pravila ishrane i životnog stila uopšte, a jedna članica je ispisala detaljnu listu.

PRAVILA ZA ŽIVOT BEZ CELULITA

1. Držim jednu flašu vode u kolima, drugu pored kreveta, treću na radnom stolu na poslu... I ako nemam flašu vode pored sebe - ne osećam se baš najbolje. To je navika iz detinjstva, ponekad izgledam kao kreten zbog svog tog nalivanja.

Sok gazirano piće osveženje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

3. Gazirano piće i sokove nikada nismo imali kod kuće, sem kad dolaze gosti. Muka mi je kad popijem više od 2 čaše soka iz tetrapaka u gradu.

Čips, grickalice

Profimedia

Foto: Profimedia

 

5. Obožavam smoki, ali ga jedem kao doručak kad mi baš dođe. Nikada ne jedem čips. Za grickanje uz TV - leblebije, oljušten neslan suncokret, semenke bundeve (organske, oljuštene)... ali mi je to u isto vreme i večera.

6. Ne sećam se kad sam jela beli hleb, jer mi je postao bljutav pre par godina (to sam namerno - nije navika iz detinjstva)

PROČITAJTE JOŠ:

 

7. Nikad ne sedim gladna.

8. Ne volim slanu hranu.

9. Za kafu koristim zaslađivač.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

10. U restoranima naručujem karađorđevu od belog mesa ili belo na žaru, ali bez majoneza - samo prelivam limunom.

12. U kafićima naručujem samo limunadu i pelinkovac, ponekad pivo. Pošto na celu ovu idealnu priču pijem kad sam u društvu i pušim min paklu dnevno.

Limunada, limun, sok,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

13. Godinama nisam pila kravlje mleko. Od mesa jedem sve ali belo pileće 90 odsto, ribu kad se setim, teletinu retko, a svinjsko jednom u 100 godina (kad idem u goste).

Ako vam ovo zvuči previše strogo i antihedonistički, znajte da su se ispod njene objave javile članice koje se ne pridržavaju idealne ishrane, i za svoje telo bez celulita "krive" isključivo genetiku.

Bilo je i onih koje ne veruju u to da postoje žene bez celulita jer ih imaju i manekenke, mala deca, pa čak i muškarci. 

PROČITAJTE JOŠ:

Kosa, frizura

Screenshoot Youtube