Vrata Kvaka
Shutterstock
Vrata Kvaka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako bi sreća ušla u vaš dom, uradite space clearing ulaznih vrata, tvrde feng šui stručnjaci.

Poznato je da je higijena jedna od najvažnijih stavki uređenja životnog prostora po feng šui metodi, ali verovatno niste znali da je pored pranja, brisanja vrata, ponekad potrebno uraditi i space clearing. Tek tada sreća ulazi u vaš život, jer ovim liftingom prizivate samo pozitivnu vibraciju.

Preporučujemo još:

 

Kako bi dobre vibracije prostrujale preko vašeg praga uradite taj feng šui lifting, a za to vam je potrebno svega nekoliko minuta. U pola litre vode stavite nekoliko ružinih latica i naninih listića, i ostavite da odstoji bar sat vremena kako bi te biljke ispustile svoje delotvornosti, a potom dodajte jednu do dve supene kašike cimeta i toliko kuhinjske morske soli. Sve dobro promešajte i krpom kružnim pokretima brišite vrata. Ukoliko ih pak dugo niste brisali, preporučuje se da ih prethodno dobro očistite vlažnom krpom.

Ne treba da vas brine da će vrata biti lepljiva od cimeta jer je taj začin sladak, jer upravo to u vaš dom donosi samo nešto lepo, isto kao i ružina i nanina vodica, dok morska so po svojoj simbolici spira sve negativno i ružno, a time odblokirava protok pozitivne energije.