Kuhinja limun sok domaćica
Shutterstock
Kuhinja limun sok domaćica

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ispucale pete verovatno su jedna od najgorih stvari koje možete da očekujete tokom perioda duge zime.

Kreme, pilinzi, trljanje kamenom i ostali trikovi često zahtevaju mnogo truda, a dešava se da ne daju nikakve rezultate.

PROČITAJTE I:

 

Najbolje rešenje koje možete da priuštite sebi je piling limunom! Da, dobro ste čuli. Tako je i jedna devojka rešila da isproba ovaj neobičan tretman stopala.

Sve što treba je da odaberite limun koji je dovoljno veliki da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog soka sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati kora.

čarape, moda, stil, veš

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Gledajte da iscedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom i vlažna.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. Na samom početku može da bude čudno, ali brzo ćete se navići na nelagodan osećaj.

Pedikir stopala pete nokti lak za nokte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kad ste pozicionirali limun tako da prekrije najgrublje delove, obujte čarape tako da sve stoji na mestu. Sok iz limuna će delovati kao hemijski piling i odstraniće svu suvu, ispucalu kožu.

Ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a optimalno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa polutkama limuna na petama prilično komplikovano.

PREPORUČUJEMO:

 

Pete nakon tretmana i samo jedne večeri postaju mekše, ispucali delovi nestaju i nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili u salonu.

Možda zaista zvuči šašavo, ali vredi probati!

Kada vam dete padne na glavu, dajte mu gumene bombone! Za ovako čudan test nikada niste čuli!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 10.10.2019. 10:38 Nema potrebe za brigom, samo staloženo pomozite vašem detetu! Foto: shutterstock Jedna mama podelila je sa svetom veoma koristan savet koji je dobila od pedijatrijske medicinske sestre kada je nakon pada odvezla svoju četvorogodišnju ćerkicu u bolnicu.

 

BONUS VIDEO:

Anketa: Šta građani misle o protestu taksista