OVIM JE UPOTPUNJAVALA IZGLED, IAKO SU JOJ BRANILI! Pravila šminkanja koja princeza Dajana nikada nije poštovala! Otkriveni njeni tirkovi!

Zaštitni znak.

Lejdi Dajana
Lejdi Dajana, Foto: Profimedia

Princeza Dajana uvek je bila elegantno i besprekorno obučena, a veliku pažnju posvećivala je i ulepšavanju lica. Svoj izgled upotpunjavala je s bjuti proizvodima koje njena šminkerka nije odobravala.

 

Ledi Di živela je pod budnim okom javnosti od udaje za princa Čarlsa i analizirao se svaki detalj njenog izgleda, od garderobe od šminke.

Dajana je volela da oči naglašava tušem i olovkom, a najviše je insistirala na boji koja se nimalo nije sviđala njenoj šminkerki Mari Grinvel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

 

Naime, Dajana se nije odvajala od plavog tuša i olovke koji su postali njen svojevrsni zaštitni znak. U jednom intervjuu Mari je priznala kako je na kraju ipak uspela da nagovori Ledi Di da prestane da koristi plavu boju i pređe na druge boje.

"Na plave oči ne bi nikada trebalo nanositi plavu olovku ili senku jer one onda postaju bezizražajne", rekla je Dajanina šminkerka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

 

Posle razvoda od princa Čarlsa princeza je promenila izgled. Krenula je od frizure i nežnijeg mejkapa, a zatim je u svoju garderobu ubacila i modernije odevne komade koji su osvežili njen prepoznatljiv stil.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi