Lejdi Dajana
Profimedia
Lejdi Dajana

Profimedia

Lejdi Dajana, Foto: Profimedia

Princeza Dajana uvek je bila elegantno i besprekorno obučena, a veliku pažnju posvećivala je i ulepšavanju lica. Svoj izgled upotpunjavala je s bjuti proizvodima koje njena šminkerka nije odobravala.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ledi Di živela je pod budnim okom javnosti od udaje za princa Čarlsa i analizirao se svaki detalj njenog izgleda, od garderobe od šminke.

Dajana je volela da oči naglašava tušem i olovkom, a najviše je insistirala na boji koja se nimalo nije sviđala njenoj šminkerki Mari Grinvel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on Aug 19, 2018 at 12:29pm PDT

 

Naime, Dajana se nije odvajala od plavog tuša i olovke koji su postali njen svojevrsni zaštitni znak. U jednom intervjuu Mari je priznala kako je na kraju ipak uspela da nagovori Ledi Di da prestane da koristi plavu boju i pređe na druge boje.

"Na plave oči ne bi nikada trebalo nanositi plavu olovku ili senku jer one onda postaju bezizražajne", rekla je Dajanina šminkerka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on Aug 22, 2017 at 2:53pm PDT

 

Posle razvoda od princa Čarlsa princeza je promenila izgled. Krenula je od frizure i nežnijeg mejkapa, a zatim je u svoju garderobu ubacila i modernije odevne komade koji su osvežili njen prepoznatljiv stil.