Pranje kose
shutterstock
Kupanje Pranje kose

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo da se zahvalimo morskoj soli.

PROČITAJTE I:

 

U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu!

So možete da pomešate sa vodom i malo parfema, pa da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate talasastu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili predivan volumen i onaj škriputav osećaj skroz čiste kose.

Morska so

shutterstock

 Foto: shutterstock

Jedan od najprodavanijih šampona na svetu nastao je upravo tako – ljudi su pomešali bazu za šampon sa malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa ceo dan bude puna volumena i predivnog mirisa.

 

Limun, ulje, kora

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ne morate da kupujete skup šampon da biste to postigli, dovoljno je da pomešate malo krupne morske soli, limunovog soka i omljenog šampona i time da perete kosu nekoliko puta sedmično.

 

Rezultat će vas oduševiti.

Napravite masku za masnu kosu za samo par minuta!

AUTOR: Ženski magazin/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 10:27 A sve sastojke imate u svojoj kuhinji Foto: Shutterstock, ilustracija Da li imate osećaj da se vaša kosa prebrzo masti? Prirodan je proces da se kosa umasti. Masti sprečavaju da se naša kosa osuši i postane lomljiva.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne