Vikrorijini anđeli, moda, lepota, dijeta, manekenka
Profimedia
Vikrorijini anđeli, moda, lepota, dijeta, manekenka

Profimedia

Foto: Profimedia

Devojke sa modne piste brenda “Victoria’s Secret” izgledaju fantastično, ali, verujte nam, verovatno se ni ne sećaju kad su poslednji put okusile parče torte ili griz sočnog hamburgera.

Drastični režim ishrane i vežbanja kojim se podvrgavaju ove devojke pre revije već je svima poznat, a donosimo vam i listu stvari koje, prema sopstvenim priznanjima, slavne manekenke nikad ne jedu.

PROČITAJTE I:

 

Žizel Bundšen

Lepa Žizel nedavno je otkrila kako ona i njen suprug praktikuju strogu dijetu tokom cele godine i jedu samo organske proizvode. Ono što ne konzumiraju nalazi se na ovom spisku: kofein, šećer, mlečni proizvodi, gluten, so, veći deo voća, paradajz, gljive, paprike.

Očistite lice pomoću PRIRODNIH PREPARATA u samo tri koraka!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 14:00 Dame, ovo morate da znate! Foto: Shutterstock Danas ćemo naučiti kako kod kuće da perfektno očistimo lice uz pomoć sasvim prirodnih preparata. Ako imate lošu higijenu lica, ubrzo ćete primetiti nakupljanje crnih tačkica i sivilo kože.

 

Miranda Ker

Miranda je poznati pobornik zdravog načina života i organske ishrane, ali ponekad zna i da pretera. Na primer, Miranda uvek ljušti jabuke i jede samo koru, a ostatak baca. Ipak, ne treba preterivati sa kalorijama…

Jabuka, Jabuke

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Karolina Kurkova

Dugonoga plavuša malo je razumnija od svojih kolegica, i odbija da jede samo genetski modifikovanu hranu.

Tejlor Hil

Nova nada Viktorija sikrita posebno prezire jednu namirnicu i nikad ne jede – a to je luk!

PREPORUČUJEMO:

 

El Makferson

El ne isključuje određene namirnice sa svog menija već postupa razumno – manje mesa i mlečnih proizvoda, a više voća i povrća.

Mleko šolja mleka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?