NEĆETE MOĆI DA GA OTERATE OD SEBE OVAKVE ŽENE muškarci obožavaju, evo kako da ih naterate da urade sve što POŽELITE

Trikovi koji sigurno pomažu.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

Često u medijima možemo da primetimo da osrednje lepe žene imaju prelepe muškarce pored sebe, i to postaje zagonetka mnogih, koji se pitaju u čemu je tajna tih srećnica? Žene koje dobijaju sve što požele nisu nužno fatalne lepotice, upravo suprotno - ono što ih krasi dolazi iznutra, a ne spolja.

Zapravo se radi o tri karakteristike ličnosti koje su privlačne svim muškarcima, želeli oni to javno da priznaju ili ne. Evo koje su to karakteristike.

 

Izgled - naravno da oni vole da izgledate lepo, ali bez preterivanja. U skoro svakoj mogućoj anketi koja je napravljena dokazano je da muškarci vole prirodan izgled - bez mnogo šminke, malo pudera, maskare i senke.

Svetlosna terapija, žena, devojka, lepa
Foto: Profimedia

Žena puna samopouzdanja - takva žena prihvata sve svoje mane i vrline i nije histerična ako dobije koji kilogram viška. Muškarcima ovakva žena odgovara, jer njima nikada neće biti jasno zašto žene prave toliku frku oko kojeg kilograma viška i zašto nalaze mane na sebi i tamo gde ih nema.

Životna energija - žene koje su pune energije i željne života zrače sjajem i svojim nepotrošnim optimizmom naprosto kao magnetom privlače muškarce, a što je još bitnije – uspevaju da ih zadrže kraj sebe.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi