Čišćenje, kuća, domaćica
Shutterstock
Čišćenje, kuća, domaćica

Shutterstock

Čišćenje, kuća, domaćica, Foto: Shutterstock

Majka iz Australije podelila je svoj trik za uklanjanje mrlja sa drvenog nameštaja. Mnogi su se oduševili njenim savetom pa su i sami uspešno uklonili mrlje!

PROČITAJTE JOŠ:

Nema ničeg ružnijeg od mrlja na stolu uzrokovanih vrućim šoljicama koje se stavljaju na omiljeni komad drvenog nameštaja. Pokušaj uklanjanja tih belih suvih mrlja može se činiti kao mukotrpan posao, ali jedna mama je otkrila da postoji trik za čišćenje mrlja koji ne uključuje čišćenje, ribanje ili skupe proizvode.

Ova mama je bila toliko oduševljena rezultatima tog trika da je na Fejsbuku podelila dve fotografije, jednu do druge, na kojima se jasno vidi koliko je njena tehnika čišćenja delotvorna, piše britanski Dejli Mejl.

PREPORUČUJEMO I OVO:

- Upravo sam skinula beli trag od šoljice sa mog lepog drvenog stola. Koristila sam kuhinjsku krpu i peglu na srednjoj jačini, ali bez pare - napisala je.

Kao što se moglo i očekivati, objavu je komentarisalo mnogo ljudi, a većina komentara bila je od ljudi koji su isprobali trik pa su oduševljeno pisali o rezultatima, a neki su i postavili fotografije njihovog čišćenja.