Jaja, Vasrks, kuvanje jaja, jaje
Shutterstock, ilustracija
Jaja, Vasrks, kuvanje jaja, jaje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

NIKAD JEDNOSTAVNIJI RECEPT Vaskršnja pogača sa šarenim jajima, trpeza ne može da se zamisli bez nje!

 

Kada u narednom periodu budete kuvali jaja, nemojte da prosipate vodu u kojoj su se kuvala. Umesto toga iskoristite vodu time što ćete pomoći vašim biljkama.

Neutralna zemlja, koja ima pH vrednost između 6,0 i 6,5 nudi biljkama idealnju okolinu za uzimanje hranljivih materija koje su potrebne za rast i razvoj. Osim toga, kalcijum doprinosi čvrstoći biljke.

Uskrs, praznik, jaja, vaskrs

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Važno je da vodu u kojoj su se kuvala jaja ohladite do sobne temperaturte pre nego njome zalijete biljke.