Maska, korona
Tanjug
Maska, korona

Tanjug

Maska, korona, Foto: Tanjug

Maske su u pandemiji koronavirusa postale onaj predmet koji proveravate jeste li ponijeli prilikom izlaska iz kuće. Uz ključeve, mobilni i novčanik, nezamislivo je danas krenuti u dan bez zaštitne maske za lice koja je obavezna prilikom izlaska iz kuće.

Jednom kad su naučnici svetu poručili da su upravo maske onaj detalj koji nas može spasiti od zaraze, u njihovu su učinkovitost prestali dvojiti ne svi, ali jeste većina, pa i mnogi skeptici. Ipak, mnogi držeći se zaštitnih mjera rade, pa i na dnevnoj bazi, greške, koje bi mogle smanjiti učinkovitost njihove maske za lice.

Maske su u pandemiji korona virusa postale onaj predmet koji proveravate jeste li ponijeli prilikom izlaska iz kuće. Uz ključeve, mobilni i novčanik, nezamislivo je danas krenuti u dan bez zaštitne maske za lice koja je obavezna prilikom izlaska iz kuće.

Maske su u pandemiji koronavirusa postale onaj predmet koji provjeravate jeste li ponijeli prilikom izlaska iz kuće. Uz ključeve, mobitel i novčanik, nezamislivo je danas krenuti u dan bez zaštitne maske za lice koja je obavezna prilikom izlaska iz kuće.

Pročitajte još