Bijonse
EPA/ERIK LESSER
Kejt Midlton

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vojvotkinja Kejt Midlton smršala je 13 kilograma nakon porođaja za pet nedelja. Pridržavala se ishrane sa niskim sadržajem ugljenih hidrata. Vojvotkinja je plivala i vežbala pilates, a nakon porođaja je redovno trčala.

PROČITAJTE I:

 

Kim Kardašijan je nakon rođenja ćerkice Nort izgubila više od 22 kilograma. Svakog dana ujutro radila je 100 čučnjeva i pridržavala se Atkinsove dijete bez ugljenih hudrata. Kim je jednom nedeljno imala pravo na "varanje" i tada je uživala u svemu što voli da jede.

Kim Kardašijan

Profimedia

Foto: Profimedia

Bijonse se priklonila veganskoj i često je na 22-dnevnom programu ishrane, koja podrazumeva korigovanu i zdravu dijetu i isključuje gladovanje. Osim što ne jede meso, ona ne jede ništa što je životinjskog porekla - ni mleko, ni jaja ni sir.

Dru Barimor

Profimedia

Foto: Profimedia

Dru Barimor nije žurela da skine 18 kilograma posle rođenja ćerkice. Liniju je vratila detoksikacijom prirodnim šejkovima i izbegavanjem mlečnih proizvoda i šećera.

Ako uradite kao što piše i iskoristite trik sa radijatorom, videćete razliku u novčaniku!

AUTOR: Večernji.hr/M.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 14:00 Morate probati! Foto: Shutterstock Sakupljanje prašine između rešetki može začepiti protok toplote, a tada oni moraju snažnije raditi kako bi zagrejali celu prostoriju u kojoj se nalaze. Pre čišćenja radijatora obavezno isključite grejanje. Ovo je sigurnosna mera jer ćete radijator čistiti vodom, a i prljavština će lakše otići s hladnih površina.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!