KEJT MOSS, MANEKENKE, MODEL, STIL, HALJINA, CRVENA BOJA
Shutterstock, ilustracija
Kejt Mos

EPA/Mario Ruiz

 Foto: EPA/Mario Ruiz

Poznata manekenka Kejt Mos i u svojoj 45. godini oduzima dah svojom pojavom. Uvek besprekornog izgleda, s negovanom kosom i kožom, prava je osoba za deljenje bjuti saveta pa je upravo to i napravila u intervjuu za "Stylist".

PROČITAJTE I:

 

- Frizeri Sem Meknajt i Gido Palau naučili su me kako najbrže dobiti volumen na temenu. Sve što treba da uradite je prstima lagano trljati i štipati koren kose, a možete koristiti i četkicu za zube - otkrila je.

KEJT MOSS, MANEKENKE, MODEL, STIL, HALJINA, CRVENA BOJA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Navela je kako redovno kožu hidrira uz pomoć različitih maski, ali i da mejkap trikove često saznaje od svoje kolegice, takođe pznate kao "crna gazela" Naomi Kembel. Ipak, često njene savete ne posluša.

PREPORUČUJEMO:

 

Najviše pažnje privukao je njen trik za borbu protiv podočnjaka, za koji garantuje da daje ekspresne rezultate, ali mnoge žene ne mogu da ga primene jer im je previše ekstreman.

- Napunite lavabo hladnom vodom i unutra ubacite led i nekoliko kolutova krastavaca, pa u to zaronite lice i držite koliko možete. Ovaj trik momentalno smanjuje otečenost i zateže kožu - tvrdi Mos.

Prepoznajte pravi med od lažnog uz pomoć ova 4 trika zlata vredna!

AUTOR: Stvarukusa/M.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 11:00 U nastavku pročitajte nekoliko načina koji će vam pomoći da otkrijete da li je med pravi Foto: Shutterstock Svi znamo da med čini čuda za zdravlje zahvaljujući svojim lekovitim i nutritivnim svojstvima. Ali, pri kupovini treba znati pogoditi pravi med.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić