SAVET MEDICINSKE SESTRE ZLATA VREDAN Kada vam dete padne na glavu, dajte mu gumene bombone! Za ovako čudan test nikada niste čuli!

Nema potrebe za brigom, samo staloženo pomozite vašem detetu!

Dete plače u vrtiću
Foto: shutterstock

Jedna mama podelila je sa svetom veoma koristan savet koji je dobila od pedijatrijske medicinske sestre kada je nakon pada odvezla svoju četvorogodišnju ćerkicu u bolnicu.

 

Ova zaposlena mama bila je izbezumljena od straha kada je prvog dana škole njena ćerkica pala na lice u dvorištu. S modricama na licu odmah je odvela u bolnicu. Tamo je dobila savet zlata vredan, a koji je podelila sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

NE MOŽETE DA SMRŠATE, A DRŽITE DIJETU? EVO REŠENJA! Uz pomoć ovih deset fora kilogrami se nikada više neće vratiti!

Medicinska sestra joj je predložila da devojčici da gumene bombone kako bi proverila da li je neka kost na licu slomljena.

"Fantastičan trik sam danas naučila od sjajne medicinske sestre na pedijatriji", napisala je mama na Fejsbuku.

 

"Ako je vaše dete palo na lice i sumnjate da je možda polomilo neku kost, dajte mu gumenu bombonu. Ako nije u stanju da je žvaće, obavezno ga vodite u bolnicu i tražite rendgen."

UZ OVAJ TRIK IZBELJIVAČ POSTAJE PROŠLOST Jedan sastojak koji sigurno imate u kući čini čuda za beli veš! Morate pokušati!

Otac i ćerka, dete
Foto: Shutterstock

Komentari na njenu objavu su bili oprečni. Dok je jedan broj roditelja izrazio sumnju da se treba oslanjati na bombone kao pomoć u dijagnostici, bilo je i onih koji su bili zahvalni na ovom mudrom savetu.

 DA NE BI SVE PROPALO, VODITE RAČUNA O HIGIJENI Jedini i pravi način kako se pravilno sterilišu tegle za zimnicu!

"Mislim da bi nam ova informacija zaista bila od koristi sa našim nespretnim detetom", napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Neke namirnice je bolje kupovati zamrznute nego sveže, a evo i zašto!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 12:00 Kupovina zamrznutih namirnica je praktičnija i čuva budžet. Foto: shutterstock Kada sveže namirnice nekoliko dana budu u frižideru, one počnu da se kvare i postaje nemoguće ih iskoristiti. Zamrznute namirnice, sa drguge strane, mogu mnogo duže da budu upotrebljive, a u sebi čuvaju istu količinu vitamina kao i one sveže.

 

BONUS VIDEO:

 Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi