SVI PRAVIMO OVU VELIKU GREŠKU Jedino mesto na kom bi trebali da čuvate jaja je zapravo ovo! Niko se toga nije setio

Ako jaja čuvate u vratima frižidera, kao što to većina čini, pravite veliku grešku

jaja, jaje
Foto: Shutterstock

Nije baš svejedno u kom delu frižidera ste smestili jaja, ukoliko želite da iskoristite sva hranljiva svojstva ove namirnice.

 

Ako mislite da je dovoljno što ste jaja stavili u frižider, varate se. Istraživanje je pokazalo da je mesto na kome se ona čuvaju od izuzetne važnosti. Kako biste zadržala sva hranjiva svojstva ove namirnice nikako ih ne čuvajte u vratima od frižidera.

SVI KORISTIMO OVAJ PREPARAT ZA SKIDANJE ŠMINKE, A NE BI TREBALO Najčešće greške koje pravimo prilikom skidanja šminke, a jedna je posebno opasna po vaše zdravlje!

Frižider
Foto: shutterstock

Najidealnije mesto na koje možete da ih odložite je dno frižidera, jer je tu najkonstantnija temperatura, a upravo je ona važna za čuvanje jaja, dok u vratima ili na nekom drugom mestu stalno varira.

 

Dodatni savet: Pre nego što počnete sa pripremom bilo kog jela sa jajima potrebno je da ih ugrejete.

SVI JE BACAMO, A NE ZNAMO KOLIKO JE DELOTVORNA Savet kako da izbelite zube kao kod zubara, a sve uz pomoć kore od banane!

Kuvanje jaja
Foto: Shutterstock

Izvadite ih iz frižidera i ostavite ih da odstoje na sobnoj temperaturi nekoliko minuta kako bi se ona bolje umutila,a poslastica bila ukusnija.

Pecite paprike iako živite u gradu! Uz samo par koraka imaćete savršenu zimnicu

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 14:00 Bilo da ste se odlučili za vikend s prijateljima u prirodi ili da odete kod rođaka na selo, nipošto nemojte paliti vatru na terasi, makar ove zime ostali bez ajvara. Foto: Shutterstock Pre nekoliko godina, na Novom Beogradu, u bloku 44, izbio je požar.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zulu
  23/09/2019 - 10:25
  Ju ,ja svoja jaja ne drzim u frizideru
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi