Mašina za veš pranje veša
Shutterstock
čarape, moda, stil, veš

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Neminovno je da će beli veš početi da dobija onu sivu, modru boju nakon velikog broja pranja. Sa belim vešom nikad ne znate. Uvek postoji mogućnost da na njemu ostanu mrlje i da ne vrlo brzo ne bude onako snežno beo kao kada ste komad garderobe kupili.

PROČITAJTE I:

 

Umesto da čarape ili majice koje su pomodrele bacite, isprobajte ovaj fenomenalan trik. Ovaj recept je već zapalio internet i mnoge dame su ga već isprobale.

Peškir, peškiri, veš

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dakle, sve što vam je potebno da biste beloj odeći vratili sjaj je jedna tableta za pranje posuđa.

PREPORUČUJEMO:

 

 

Da, dobro ste čuli, tablete koje koristite za sudo mašinu će vam rešiti problem.

Sparite čarape

shutterstock

 Foto: shutterstock

Kako deluje?

Veći posudu ili lavor napunite vrućom vodom i stavite jednu tabletu za pranje sudova. Sačekajte da se rastopi, a nakon toga stavite beli veš. Potrebno je da veš odstoji u toj vodi 24 časa kako bi se sve mrlje odstranile.

Potom operite čarape još jednom kao i obično na 40 ili 60 stepeni u mašini za veš.

Pasta za zube ima 10 odličnih načina za upotrebu, a ova dva ćete obožavati!

AUTOR: Najboljamamanasvetu/M.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 11:30 - 12.09.2019. 14:28 Pasta za zube je najfiniji abraziv koji može povratiti sjaj mnogim stvarima u vašoj kući i pokazati se kao savršeno rešenje za neke sitne, ali dosadne probleme Foto: Shutterstock Evo 10 situacija u kojima će se pasta za zube pokazati kao pravi spas: Ispolirajte ekran telefona Male ogrebotine na ekranu lako možete da sredite uz pomoć magične krpe i malo paste za zube.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji