PAZITE KAKVU PORUKU ŠALJETE SVOJIM IZGLEDOM Jako je važno kakve OBRVE želite, pre nego što napravite KATASROFU NA LICU morate znati JEDNU STVAR

Ono što sigurno niste znali jeste da obrve mogu mnogo toga da otkriju o vašoj ličnosti.

Obrve
Foto: shutterstock

Kanadski istraživači posvetili su dosta vremena otkrivanju moćnih poruka koje šaljemo svojim fizičkim izgledom. Istraživači u Torontu sproveli su istraživanje o narcisoidnim karakterima i njihov zaključak je da su ljudi sa gušćim i urednijim obrvama više narcisoidni. Stručni tim fotografisao je učesnike istraživanja, a onda im dao da rešavaju test koji meri stepen njihovog narcizma.

 

Zatim su izrezali fotografije tako da se vide samo obrve pre nego što su ih pokazali drugoj grupi. Što su obrve bile posebnije u smislu gustoće i oblika, to su egoističniji bili njihovi vlasnici, zaključili su stručnjaci. Sugerisali su kako bi razlog mogao biti u tome što su uredne obrve prepoznatljive, a to čini idealnu osobinu narcisa.

Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis
Foto: Shutterstock, ilustracija

Narcisi vole da izazivaju pažnju i divljenje i skloniji su da ističu obrve kako bi bili zapaženiji, prepoznatljivi i zapamćeni - rekla je istraživač ove studije Miranda Đakomin.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi