Viktorija Bekam
Profimedia
Viktorija Bekam

Profimedia

Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Ona je jedna od najpoznatijih modnih ikona na svetu. Njen stil je prepoznatljiv, a osmeh Viktoriji Bekam mogu da izmame samo njena deca. Bivša članica grupe Spajs grls poznata je po tome što se skoro nikada ne smeje u javnosti.

PROČITAJTE I:

 

Što se tiče njenih bjuti rituala, Viktorija je nedavno otkriva tajnu kako neguje kožu i kako njeno lice uvek izgleda besprekorno.

Naime, Viktorija kao i mnoge druge žene imaju veliki problem sa aknama, a po savetu dermatologa počela je da jede losos svaki dan, ukoliko želi da joj lice bude čisto i bez akni.

PREPORUČUJEMO:

 

Uz losos koji je na svakodnevno meniju, Vikrtorija koristi i aktivni kiseonik koji košta svega 400 dinara.

Dejvid i Viktorija Bekam

Epa/Niklas Halle'n

Foto: Epa/Niklas Halle'n

Viktorija Bekam takođe nedavno kritikovala žene koje omalovažavaju druge žene. "Nemam vremena za žene koje ne podržavaju druge žene. Najviše cenim komplimente koje dobijam od žena“, rekla je poznata dizajnerka.

Operite kosu sa OVOM namirnicom za bolji volumen! Uz njega, kosa će vam biti preporođena!

AUTOR: Novosti/M.M. DATUM I VREME: 21.07.2019. 11:00 - 21.07.2019. 13:06 Zvuči šašavo ali pomaže! Foto: Profimedia.rs Reč je o triku koji podrazumeva pranje kose mešavinom od brašna. ZA ROMANTIČNE LETNJE NOĆI U VAŠOJ BAŠTI Napravite lampion za samo PAR MINUTA! Kad vidite kako je lako, kajaćete se što to niste učinili pre!

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Komentari (2)

Dejan

23.08.2019 16:16

Mozda Viktorija koristi sve popularniju kremu sa pcelinjim otrovom a nece da prizna?

Lina

25.08.2019 13:08

@Dejan - Non stop čitamo po portalima da je neka od popularnih,, dama,, otišla pod nož zargonski rečeno. Evo jedne preporuke za sve njih što se lepo ne macka ju prirodni. Botoksom kao što je krema protiv bora sa pčelnjim otrovom. Koža će im biti glatka i svežija a lice dosta podmlađeno. Ja je koristim i jako sam zadovoljna.