TRIK KOJI JE ZAPALIO INTERNET Ima SEDMORO DECE, a čitav svet APLAUDIRA ovom tati zbog načina na koji ih hrani sve ODJEDNOM!

Otac sedmoro dece Čad Kempel nakon rođenja petorki morao je osmisliti kako da olakša svakodnevicu.

tata, hranjenje, beba, mleko, sedmoro dece
Foto: Screenshoot youtube

Godinu dana je uložio u izradu nameštaja i raznih pomagala zahvaljujući kojima može hraniti petoro dece odjednom. Petorke Linkon, Noel, Grejson, Preston i Gabriela sada imaju 18 meseci, ali i dvoje starije braće, četvorogodišnju Savanah i trogodišnjeg Averija.

“Kad je doktor rekao da čuje otkucaje četiri srca, a možda čak i pet, nismo mogli verovati”, otkrio je Čad koji je postavio svetski rekord za najbrže istrčani maraton uz guranje kolica u kojima se nalazilo pet beba.

 

Nakon što je njegova supruga Ejmi 2013. spontano pobacila blizance, vest da čekaju petorke ih je, uz prisutnu dozu straha i nesigurnosti, neizmerno obradovala.

 OPREZ! Pre odlaska na odmor svaka domaćica mora da uradi jednu važnu stvar, inače će vam se desiti nešto užasno

Mnogi roditelji bore se s dnevnim izazovima na koje nailaze uz samo jedno dete pa su Čad i Ejmi odlučili početi snimati vlog u kojem prikazuju kako oni izlaze na kraj s petorkama.

“Odmah nam je bilo jasno da moramo napraviti veliku igraonicu, mesto gde će svi moći boraviti bez opasnosti od povređivanja”, pojasnio je Čad.

Svoj kombi su preimenovali u, kako to nazivaju, autobus za bebe, u kojem se nalazi i sto za presvlačenje, kao i televizor koji gledaju starija deca dok oni, tokom putovanja, presvlače ili hrane petoro mlađe dece.

 MRŠAVITE ZDRAVO! Recept za protejinski ŠEJK, za sve one koji su na DIJETI!

Bebe, deca, blizanci
Foto: Shutterstock, ilustracija

“Kompanije prodaju pomagala za više dece, ali cene su basnoslovne pa sam odlučio neke stvari napraviti sam”, dodao je.

Tako je sebi olakšao osmislivši držače bočica kojima sada može nahraniti petoro dece odjednom, kao i sto za koji može postaviti svu decu.

“Trebalo bi nam dva i po sata da nahranimo svako dete, jedno po jedno, a taman kad bismo završili, prvo je opet bilo gladno. Sada ih sve stavimo da leže u njihove kolevke i hranimo odjednom”, kaže.

 

Njegovim idejama dive se brojni korisnici YouTubea koji ga prate iz dana u dan i tako i sami dobijaju ideje kojima mogu olakšati svakodnevne obveze koje imaju oko dece.

 

Kako sve to izgleda pogledajte u videu!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi