Jasmina Rosi
Screenshoot Instagram
Jasmina Rosi

Screenshoot Instagram

Jasmina Rosi, Foto: Screenshoot Instagram

Jasmina Rosi je francuski model zadivljujuće lepote i izgleda izuzetno dobro za svoje godine: ima 64 godine i ne izgleda dan preko 30 godina!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njen život i karijera su inspiracija za mnoge žene širom sveta jer razbija stereotipe i pokazuje ne morate biti mladi da biste bili lepi i fit. Ovaj francuski model otkrila je neke od svojih tajni mladolikosti, uključujući i listu najboljih napitaka koji sprečavaju starenje, ubrzavaju metabolizam i održavaju kožu i telo mladima.

Dakle, ako želite da pratite njene korake i ostanete mladi, imajte na umu sledeće napitke koji sprečavaju starenje, i zapamtite da ih uvek pijete na prazan stomak!

Topla voda sa sokom od limete

Ova smeša može da vam pomogne ako je vaš cilj da izgubite na težini, jer sok limete ima diuretska i pročišćavajuća svojstva, te je stoga idealan protiv nadutosti i za uklanjanje toksina iz vašeg tela.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @yazemeenah on Feb 14, 2019 at 12:28pm PST

 

Limeta pomaže vašoj jetri da proizvede više žuči, što pomaže varenju: sok pomaže vašem telu da reguliše pH vrednost u vašem probavnom sistemu, i mešanje sa toplom vodom čini ga idealnim pićem za pomoć pri blagim probavnim problemima kao što su gasovi i nadutost. Topla voda i sok od limete takođe pomažu u stimulaciji vašeg imunog sistema i alkalizovanju vašeg tela.

 

Jabukovo sirće

Neke studije ukazuju da jabukovo sirće može pomoći kod nekoliko bolesti, od gljivičnih infekcija do dijabetesa. Iako je potrebno više istraživanja o tome, znamo da će ova tečnost pomoći u borbi protiv neprijatnog zadaha (halitoze), refluksa kiseline i probavnih smetnji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @yazemeenah on Mar 23, 2019 at 7:05pm PDT

 

Takođe može da pomogne kod štucanja, utiče na to da vam koža i kosa sijaju, smanjuje nivo glukoze, holesterola i krvni pritisak, a takođe i u gubljenju težine.

Čaj od đumbira

Čaj od đumbira je vaš najbolji izbor da izgubite težinu, jer je moćan diuretik i termogena je supstanca. Takođe ubrzava metabolizam i čini da vaše telo koristi više energije. Ovaj napitak će vam takođe pomoći da izgubite težinu i rešite probleme sa varenjem, plus pomaže u borbi protiv refluksa kiseline i nadutosti zbog gasova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @yazemeenah on Mar 13, 2019 at 8:51am PDT