la fabbrica kauri tasman
Alo!
la fabbrica kauri tasman

Alo!

la fabbrica kauri tasman, Foto: Alo!

Kupatilo nije mesto gde provodite najviše vremena, ali je svakako mesto koje bi pre svega trebalo da bude Vaša intimna oaza mira i opuštanja, i vreme koje ćete posvetiti samo sebi.

treverk way

Alo!

treverk way, Foto: Alo!

Prilikom planiranja i renoviranja kupatila i kuhinja neophodno je između ostalog, imati prave informacije o brendovima koji se bave proizvodnjom i opremanjem. Kod nas je bogata ponuda brendova i salona u kojima možete kupiti sve što Vam treba za Vaš prostor, a mi za Vas izdvajamo granitnu keramiku koja će sigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe.

GRANITNA KERAMIKA U DEZENU DRVETA – NAJTOPLIJI IZBOR ZA VAŠ PROSTOR

Osim dezena drveta, aktuelna je ponuda granitne keramike u dezenima mermera i kamena.

Najveća prednost lepljenja granitne keramike u Vašem prostoru je ta što se granitna keramika moze koristiti u svim sistemima podnog grejanja koje je danas sve više rasprostranjeno.

la fabbrica kauri

Alo!

la fabbrica kauri, Foto: Alo!

U njihovom Asortimanu mozete pronaći veliki izbor granitne keramike u dezenu drveta po akcijskim cenama, a trenutno su najaktuelnije Marazzi Serije granitne keramike Treverk Home i Treverk Way i La Fabbrica i njihova Serija Kauri.

U pitanju je testirana keramika renomiranih italijanskih proizvođača i vodećih brendova u svetu keramike koji Vam ulivaju sigurnost da ćete za Vaš novac dobiti kvalitetan proizvod koji će dugo godina ulepšavasti Vaš prostor.

Takodje sve Marazzi i La Fabbrica granitne pločice ispunjavaju Tehničke karakteristike koje su veoma bitne a to su protivklizni faktor, debljina i dimenzija, tvrdoća, vizuelna ujednačenost, otpornost na habanje i mrlje, glazura i elastičnost.

Mogu se lepiti u sve dnevne prostore, na podove i zidove kupatila i kuhinja, terase i dvorišta.

la fabbrica kauri

Alo!

la fabbrica kauri, Foto: Alo!

Veliki broj raspoloživih dezena i dimenzija i brza isporuka učiniće Vaš izbor lakšim.

Granitna keramika u dezenu drveta se proizvodi u više dimenzija kao što su : 15 x 60 cm, 15 x 90 cm, 15 x 120 cm, 20 x 120 cm, 30 x 120 cm, ali i mnoge druge zavisno od proizvođača za kojeg se odličite.