Ceo život pogrešno smo pravili jaja na oko! U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje, već baš ovo!
Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.
Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.
PROČITAJTE I:
Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.
Da, dobro ste pročitali.
Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.
PREPORUČUJEMO:
Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.
Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa!
Isprobajte ih već danas.
Komentari (1)
Aca
16.10.2019 16:26
Jeste tebi koji si pisao ovaj clanak baka je umesto ulja sigurno bacila pavlaku u tiganj da bi jeli jaja na oko. Svaka cast recept star jedan vek.