Pita, tradicionalna jela, predjelo, jaja, doručak
Shutterstock, ilustracija
Pita, tradicionalna jela, predjelo, jaja, doručak

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.

Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.

PROČITAJTE I:

 

Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.

Da, dobro ste pročitali.

Pavlaka, sir, namaz, kajmak

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.

PREPORUČUJEMO:

 

Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.

Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa!

Isprobajte ih već danas.

Ublažite bolove tokom onih dana! Ako osetite neprijatnosti na ovom delu tela, odmah se javite lekaru!

AUTOR: Novi.ba/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 12:00 Tačni uzroci bolne menstruacije u većini slučajeva nisu poznati Foto: Shutterstock, ilustracija Umerena bol i grčevi tokom menstruacije su uobičajena pojava. Međutim, preterana i vrlo jaka bol koja onemogućava obavljanje svakodnevnih poslova nije normalna pojava. Tačni uzroci bolne menstruacije u većini slučajeva nisu poznati.

 

 

 

Komentari (1)

Aca

16.10.2019 16:26

Jeste tebi koji si pisao ovaj clanak baka je umesto ulja sigurno bacila pavlaku u tiganj da bi jeli jaja na oko. Svaka cast recept star jedan vek.