BELA HADID, 0386100213
Profimedia
BELA HADID, 0386100213

Profimedia

Foto: Profimedia

Dugi letovi avionom su sastavni deo njenog života. "Ponekad se desi da me muči nesanica, a to se vidi na mojoj koži. Oči mi budu otečene i umorne, a to nikako sebi ne smem da dozvolim", kaže ona.

PROČITAJTE I:

 

S obzirom da je jedna od najangažovanijih manekenki danas, ona mora u svakom trenutku da izgleda besprekorno. Ako se pitate kako u svakom momentu izgeda perfektno, mi imamo odgovor.

BELA HADID, 0386100970

Profimedia

 Foto: Profimedia

"Ovaj trik sam naučila od moje šminkerke Sem Visere i svaki put mi pomogne. Ono što je odlično je da njega svako može da priušti, ne treba vam puno vremena za njegovo sprovođenje i svaki put da odlične rezultate."

Led Kocke kockice leda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Reč je o kockicama leda. Kada ima problema sa natečenim podočnjacima, ona iz zamrživača uzme nekoliko kocki leda, zamota ih u krpu i drži nekoliko minuta ispod očiju.

PREPORUČUJEMO:

 

Tako ćete pokrenuti cirkulaciju i podstaći izbacivanje vode, pa kao rezultat sledi smanjenje oteklih delova. Tako je jednostavno, a učinkovito.

Žute mrlje od znoja na vašoj odeći mogu postati prošlost uz samo par trikova!

AUTOR: Mogujatosama/M.M. DATUM I VREME: 25.10.2019. 11:43 Svima nam je poznata pojava žutih mrlja na beloj garderobi. Foto: Shutterstock, ilustracija Uzrokovane su znojenjem u javljaju se uglavnom ispod pazuha i na okovratniku. Malo je reći da su nepoželjne na odeći! Verujemo da ste pokušavale da ih skinete pranjem u veš mašini i da vam to nije polazilo za rukom.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!