OVO VAM NIKADA NE BI PALO NA PAMET 5 stvari koje muškarci PRIMEĆUJU na vama tokom se*sa! Žene sve vreme u zabludi

Sve se vidi!

Seks, par, flert, strast, muvanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kao prvo, ono što ne primećuju: ako nemaš lak na noktima, ako su ti suvi laktovi ili imaš uraslu dlačicu u bikini zoni…Takve detalje muškarci uopšte ne primećuju na nama pre seksa. Verovala ili ne, njima je puno važnija hemija među vama.

Lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna - a mi donosimo i odgovore.

 

1. Tvoja inicijativa

Ako ćeš mu prepustiti da sve sam radi i čekati šta će se sledeće dogoditi, misliće da nisi zainteresovana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega... Neka mu ti trenuci budu nezaboravni. Pročitajte OVDE kako izgleda tantrički seks i kako da ga upražnjavate.

2. Način na koji se kreće tvoje telo

Ako si predrvena, ohladiće se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja - stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se... Oboje ćete se više uzbuditi.

Seks, par
Foto: Shutterstock

3. Tvoje oči

Gledaš li ga u oči? Gledaš li u telo? Obe opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jeste da gledaš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje telo (bojiš se da ne izgledaš dobro?). Dakle, nemoj očima "govoriti" nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno. Pročitajte OVDE šta se dešava vašem organizmu kada nemate seks godinu dana.

4. Tvoj dah

Ne, nije reč o lošem zadahu. Reč je u tome kako "zvuči". Da li je "teži" nego inače? Da li ti je glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si istrčala maraton. Ali, neka se primeti... Šapni mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekaš da se dogodi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim - dakle, nemoj da se bojiš da ga pokažeš!

Usne
Foto: shutterstock

5. Seksi donji veš

Nema problema ako si u belom pamučnom, on ionako jedva čeka da ga skine sa tebe, ali činjenica da si se pripremala za vaš intimni susret otkriva da si mislila o seksu s njim - i to ga jako pali.

Crne gaće žena gaćice donji veš seks devojka zavodljivo čipka
Foto: Profimedia

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi