Seks, par, flert, strast, muvanje
Shutterstock, ilustracija
Seks, par, flert, strast, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kao prvo, ono što ne primećuju: ako nemaš lak na noktima, ako su ti suvi laktovi ili imaš uraslu dlačicu u bikini zoni…Takve detalje muškarci uopšte ne primećuju na nama pre seksa. Verovala ili ne, njima je puno važnija hemija među vama.

Lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna - a mi donosimo i odgovore.

PROČITAJTE JOŠ: 

 

1. Tvoja inicijativa

2. Način na koji se kreće tvoje telo

Ako si predrvena, ohladiće se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja - stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se... Oboje ćete se više uzbuditi.

Seks, par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

3. Tvoje oči

4. Tvoj dah

Ne, nije reč o lošem zadahu. Reč je u tome kako "zvuči". Da li je "teži" nego inače? Da li ti je glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si istrčala maraton. Ali, neka se primeti... Šapni mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekaš da se dogodi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim - dakle, nemoj da se bojiš da ga pokažeš!

Usne

shutterstock

Foto: shutterstock

5. Seksi donji veš

Nema problema ako si u belom pamučnom, on ionako jedva čeka da ga skine sa tebe, ali činjenica da si se pripremala za vaš intimni susret otkriva da si mislila o seksu s njim - i to ga jako pali.

Crne gaće žena gaćice donji veš seks devojka zavodljivo čipka

Profimedia

Foto: Profimedia