Pink
Youtube printscreen / P!NK
Pink

Youtube printscreen / P!NK

 Foto: Youtube printscreen / P!NK

Pevačica Pink je objavila na svom Instagram nalogu da se oporavila od korona virusa sa svojim sinom i uputila javnosti sledeću poruku:

"Pre dve nedelje moj trogodišnji sin Džejmson i ja pokazivali smo simptome COVID-19.

Srećom, naš lekar je imao pristup testovima i ja sam dobila pozitivne rezultate. Moja porodica se već nalazila kod kuće i nastavili smo tako poslednje dve nedelje prateći uputstva našeg lekara.

Pre samo nekoliko dana ponovo smo testirani i sada smo, na veliko zadovoljstvo, negativni. Apsolutno smatram neuspehom naše Vlade da testiranje ne učini široko dostupnim.

Ova bolest je ozbiljna i stvarna. Ljudi moraju znati da bolest pogađa mlade i stare, zdrave i nezdrave, bogate i siromašne i moramo napraviti testiranje besplatnim i široko dostupnim da bismo zaštitili svoju decu, naše porodice, prijatelje i zajednice.

U nastojanju da podržim zdravstvene radnike koji se svakodnevno bore na frontovima, doniram 500.000 dolara za hitni fond Univerzitetske bolnice Templ u Filadelfiji u čast moje majke Džudi Mur koja je tamo radila 18 godina na kardiomipatiji. Uz to, doniram 500,000 USD kriznom fondu COVID-19 gradonačelnika grada Los Anđelesa.

Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svetu koji se toliko trude da zaštite naše najmilije. Vi ste naši heroji! Sledeće dve nedelje su ključne: molim vas ostanite kod kuće. Molimo vas", apelovala je Pink.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on Apr 3, 2020 at 6:27pm PDT