moda, devojka
Printscreen/Pinterest
moda, devojka

Printscreen/Pinterest

moda, devojka, Foto: Printscreen/Pinterest

Često nam se dešava da nam neki modni detalj fali kako bismo upotpunili izgled.

To naravno ne mora da bude ništa preterano, niti veliko. Dovoljno je samo da budete maštoviti i da koliko toliko pratite aktuelne trendove.

Međutim, postoje modni detalji koji definitivno nikada neće izaći iz trenda, a što je još bolje, mogu se kombinovati na različite načine

Marama

Maramu ili ešarpu možete nositi oko vrata ako se spremate za poslovni sastanak ili posao. Idealan je spoj sa elegentnim pantalonama i sakoom, samo je bitno da ne bude previše šarena. Uklopite je sa bojom drugih odevnih predmeta koje nosite tog dana

svilena marama

Shutterstock

svilena marama, Foto: Shutterstock

Takođe, postoje i marame za kosu koje možete nositi i vezane oko glave, što će sprečiti kosu da vam konstantno upada u oči.

Kaiš

Sa prolećnim i letnjim vremenom dolazi i sve češće nošenje haljina, a idealan način da istaknete svoj struk jeste upravo pomoću kaiša.

Kaiš na struk

Shutterstock

Kaiš na struk, Foto: Shutterstock

Uzmite bilo koji kaiš koji vam se slaže uz haljinu i zakačite ga oko struka. Čak i pantalone nekada lepše izgledaju na nama kada nosimo kaiš.

Naočare

Modni detalj koji je uvek u trendu. Na tržištu postoji mnogo različitih modela naočara, pa je bitno da izaberete one koje pristaju vašem obliku glave.

Devojka, naočare, moda, sreća, posao, stil

Printscreen Instagram

Devojka, naočare, moda, sreća, posao, stil, Foto: Printscreen Instagram

Nožna narukvica

Možda vam nije uopšte palo na pamet, ali sa nožnim narukvicama možete da izgledate prilično atraktivno. Uglavnom ih devojke nose na plažu, ali su savršen detalj i za druge aktivnosti. Ističu vašu nogu i daju joj elegantan izgled.

Sat

Ako nosite elegantan sat na ruci, male su šanse da u društvu nećete biti zapaženi.

Ruka, sat, žena

Shutterstock

Ruka, sat, žena, Foto: Shutterstock

Poznato je da pogotovo žene vole da vide muškarca koji nosi sat.