Mačka čovek kućni ljubimac
Shutterstock
Mačka čovek kućni ljubimac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svako od nas na drugačiji način doživljava različite vrste mirisa. Neki ljudi vole miris svežih kiflica, dok drugi ne mogu da zamisle kuću bez mirisa prolećnog cveća. Proizvođači parfema pokušavaju da održe korak sa zahtevima kupaca i dolaze do sve bizarnijih kozmetičkih preparata. Ispostavilo se da na tržištu sada možete kupiti parfeme sa mirisom kućnog ljubimca.

Ukoliko volite da mazite mačke i njihov miris vas umiruje, imamo dobre vesti za vas! Na tržištu je predstavljen parfem sa mirisom mačjeg krzna. Proizvođači očekuju da parfem bude hit kod samaca koji čuvaju mačke i kažu da deluje kao pravi afrodizijak.

Mačka, mačke, maca, ljubimac

A.K./Alo!

Foto: A.K./Alo!

Parfem sa mirisom mačke prodaju dva brenda u svetu. Prvi od njih je Demeter, koji se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. Parfem "Kitten Fur" je veoma suptilan i delikatan, i prodaje se u bočici od 120 ml. Zanimljivo je da u ponudi kompanije možete takođe naći parfeme sa mirisom kokica ili novorođenog deteta...

majka i beba, beba, majka, roditelj, dete

shutterstock

Foto: shutterstock

Ponudu za ljubitelje mačaka je pripremio i japanski brend Yamamoto. U ovom slučaju, miris mačke je stavljen u sprej. Pronalazač parfema je skoro pola godine bio u potrazi za savršenim mirisnim notama. Tokom ovog perioda verovatno je posetio sve mačje kafiće u Japanu. Parfem sa mirisom mačjeg krzna brenda Yamamoto se prodaje u spreju od 100 mililitara i traje ceo dan!