GOVOR TELA SVE OTKRIVA Ovo su 5 sigurnih razloga da više nije zainteresovan za vas!

Način na koji se ponaša kada je u vašem društvu, govori više od bilo kojih reči.

Bračni par, svađa, momak i devojka, veza, nervoza, loš seks
Foto: Shutterstock

Znaci su tu, samo morate da naučite da ih prepoznate.

Ako niste sigurni da li je vaš partner zaista zaljubljen u vas, obratite više pažnje na govor njegovog tela.

Način na koji se ponaša kada je u vašem društvu, govori više od bilo kojih reči.

Gleda negde drugo

Razgovaraš s njim, a pogled mu neprestano prelazi preko tvog ramena? Onda verovatno postoji nešto što ga trenutno više zanima. Njegov glavni interes nije usmeren prema tebi i to je znak da nije ozbiljan.

Nemiran je

Stalno se ljulja napred-nazad na stolici, ne gleda te u oči i samo povremeno odgovara na tvoja pitanja? Onda su njegove misli potpuno negde drugo, ali ne i kod tebe.

Drži se na distanci

Kad sednete jedno pored drugog, na primer u vozu ili na klupi u parku: gde on sedne? Ukoliko sedne odmah do vas, to znači da traži tvoju blizinu i želi fizički kontakt. Međutim, ako se drži na velikoj udaljenosti ili sedne negd drugo, moguće je da mu je neprijatno. U početku je to sasvim normalno, ali ako on nastavi tako da se ponaša, verovatno ga ne zanimaš.

Bulji u svoj mobilni telefon

Da li je zauzet mobilnim telefonom iako provodite vreme zajedno i možda ste čak i duboko u razgovoru? Onda traži nešto što će mu skrenuti pažnju i telefonom se izvlači iz neprijatne situacije. Ni traga velikom interesu.

Nije džentlmen

Nema svaki čovek podjednako dobre manire, ali određeno pristojno ponašanje jednostavno je deo toga. Ako ti ne pridržava otvorena vrata, pomaže da obučete jaknu ili se ne brine za tvoju dobrobit, verovatno mu to uopšte nije ni važno.

Više sličnih vesti pročitaje OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi