ZAŽALIĆETE UKOLIKO IH NE POSLUŠATE! Ove savete morate da primenite u ljubavi, inače ćete se gorko pokajati!

Morate da slušate i drugu stranu priče.

Drugarice Prijateljice Ljubavni problemi Uteha Tešenje Raskid
Foto: Shutterstock

Kad je reč o ličnoj dobrobiti, pravi prijatelji zaista imaju najbolje namere kad nam daju savet. Ali, to često ume da se protumači na porešan način, pa dođete u situaciju da zažalite što ih ipak niste poslušali. Evo nekoliko situacija u kojima sledeći put trebate da poslušate vaše prijateljice.

 

Kad vam kažu da preskočite rundu

Vaše prijateljice vas poznaju i znaju da ste skloni da pomerate sosptvene granice i da se pretvarite u naporno rasplesano čudovište, na koje će morati da paze cele večeri i odu ranije kući. Upravo zato, kada vam to kažu sledeći put, poslušajte ih bez pogovora.

Kad vam kažu da se ne vraćate bivšem dečku

Hteli vi to da priznate ili ne, vaše prijateljice imaju sposobnost da vide stvari, koje vi ne možete, jer su one mnogo objektivnije i nemaju emocije prema vašem dečku. Ako vam prilože konkretne dokaze za to da se "onaj pravi" tako ne ponaša prema svojoj devojci, to ne rade jer su ljubomorne na vas (barem one koje su vam prave prijateljice), nego zato što žele da budete srećni.

Kada vam kažu da on nije zainteresovan

I na taj način vas poštede uzaludnog trošenja enegrije, zbog činjenice da je odmah pročitao poruku i nikada vam nije odgovorio na nju.

Seks, raskid, svađa, loš seks, problemi
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kad vam kažu da vam haljina ne stoji

Ako ste ih pitale šta misle, to ste uradile zato što ni same niste sigurne kako vam stvarno stoji. Zato, kada čujete "ima i boljih", "je li ovo haljina sa dečjeg odeljenja" ili samo "ne", onda to shvatite baš onako kako vam je rečeno - kao ne!

Kosa, frizura, frizer,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kad vam kažu da vam smeđa kosa bolje stoji

Uštedite novac i poslušajte ih kada vam kažu da neka drastična promena nije za vas. Šanse su 99 odsto da ćete to isto misliti nakon izlaska iz salona.

Kad vam kažu da ste preterale

Mislimo na svađu sa dečkom, mamom, sestrom, kolegom, šefom, konobarom, prodavačicom... I tu se radi o moći objektivnog sagledavanja situacije, a ne pametovanju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi