Prevara
Shutterstock
Prevara

Shutterstock

Prevara, Foto: Shutterstock

Usled monotonije, dolazi i do prevare i nažalost, ovo su sigurni znaci da vaša druga polovina ima nekog drugog.

Ne ispušta telefon

Ne ispušta telefon

Shutterstock

Ne ispušta telefon, Foto: Shutterstock

Partner sve vreme drži telefon u rukama i blagi smešak se pojavljuje na licu? To je najverovatnije znak da se dopisuje s drugom osobom sa kojom mu je prijatnije nego u vašem društvu.

Izlazi bez povoda

Izlazi bez povoda

Shutterstock

Izlazi bez povoda, Foto: Shutterstock

Već neko vreme često samo izađe iz stana, bez reči kuda ide, a vrati se kasno. Nemojte odmah napadati s vrata već postepeno ispipajte situaciju pre nego što se upustite u raspravu.

Ne mari o utisku

Kada ste na početku veze, trudite se da budete fini, a kad odete u kupatilo, najčešće zatvorite vrata. Ako je drugoj strani prestalo da bude bitno kakav će utisak da ostavi i ne zanima je ako joj skrećete pažnju da je preopuštena u ponašanju, to može biti znak da postoji druga osoba.

Šeta psa duže nego što treba

Osoba koja ima paralelnu vezu, samo će pronalaziti način kako da se izvuče iz kuće i ode napolje. Ako imate ljubimca, a on ili ona insistiraju da ga izvode u šetnju, možda nije samo reč o vrednoći nego i o dodatnim aktivnostima u komšiluku.

Počinje da se doteruje

Počinje da se doteruje

Shutterstock

Počinje da se doteruje, Foto: Shutterstock

U vreme kad ste počinjali vezu, druga strana je uvek bila doterana, ali se vremenom zapustila. Međutim, u poslednje vreme ste primetili da je partnerka ponovo počela da se šminka ili partner da stavlja redovno parfem i trimuje dlake. Možda ponovo želi da vas zavede, a možda to radi i za nekog drugog.

Neki novi ljudi

Društvene mreže su postale sastavni deo života većine nas. Nekada više informacija iznesemo na društvenim mrežama nego u stvarnom životu. Ako ste primetili da na Instagramu ili Fejsbuku partnera vidite slike na kojima je s osobama drugog pola koje ne poznajte, zamislite se. Možda je sa nekim od njih u tajnoj vezi.

Kuka o zapostavljenosti

Takav nam je tempo da sve manje vremena provodimo s najbližima. Ako partner počne da vam prebacuje krivicu da ste ga zapostavili, to vam možda na prvi pogled i ne deluje zabrinjavajuće, ali je znak da nešto ne valja. Tako pokazuje da mu je dosadno sa vama i da mu je potrebno malo živosti u odnosu.