EVO ŠTA GOVORE O VAMA! Oblik noktiju, kao i dužina jasno predstavljaju karakterne osobine!

Ovako možete saznati dosta o osobi!

Nokti, narandžasti lak, lak za nokte
Foto: Shutterstock

Oblik i dužina noktiju govore o nama i više nego što mislimo. Zato pronađite svoj oblik i saznajte nešto više o svojoj ličnosti.

KRATKI

Žene koje nose kraće nokte obično su konzervativne, vrlo pronicljive, ali otmene. Budući da ovakvi nokti zahtevaju stalnu negu i sečenje, to pokazuje da ste vrlo predani onome što radite i pouzdani, neko na koga se drugi rado oslone. Za vas su mat i sjajne nijanse, izbegavajte francuski manikir.

Nokti, nud lak, lak za nokte
Foto: Shutterstock

DUGI

Vrlo ste ženstvene, negovane i lepe. Činjenica je da ne radite mnogo po kući, a ni na poslu i obično nemate hobi koji zahteva fizički napor. Ukoliko želite da vam dugi nokti izgledaju još lepše, onda koristite jarke, neon boje.

ČETVRTASTI

Ovakav oblik noktiju je karakteristika smelih osoba koje vole da eksperimentišu i isprobavaju različite stvari. Vrlo ste sofisticirani, moderni i imate odličan ukus i za modu, i za muziku i film. Ukoliko su vam ivice oštre i nemaju oblinu, prema nekim istraživanjima, verovatno imate skrivenu mušku stranu.

ŠPICASTI

Poznati stileto nokti su odlika provokativnih žena koje vole avanturu i nove stvari. Iako ih mnogi smatraju kičastim trendom koji se pojavio devedesetih, pa se pre nekoliko godina vratio, špicasti nokti imaju svoje obožavaoce. Ukoliko želite da ublažite oštrinu, onda koristite svetlije, pastelnije nijanse: pink, lavanda, svetloplava, nude.

Nokti, šljokice, lak za nokte
Foto: Shutterstock

OBLI

Ovo je najčešći oblik koji odgovara bukvalno svima. Ljudi koji mahom nose samo ovakve nokte retko kad isprobavaju nove stvari, a tako je i sa lakom – samom klasični crveni ili nude lak. Vi ste praktični i više volite da ste u senci, nego pod svetlima reflektora.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi