Merlin Monro
PrintScreen/YouTube
Merlin Monro

PrintScreen/YouTube

Merlin Monro, Foto: PrintScreen/YouTube

Netalenotvana, kako su je okarakterisali, ali ipak glumica koja je ostavila dubok pečat što svojim slobodnim scenama u filomvima, što svojom životnom biografijom, o Merilin Monro nikada nije ni prestalo da se priča.

Najveća misterija vezana je za njenu smrt. Neki su je smatrali vulgarnom i suviše slobodnom, dok su je drugi videli kao krhko i nežno biće. Istina je da Norma Džin nije imala suviše lep život. 

Merlin Monro

PrintScreen/YouTube

Merlin Monro, Foto: PrintScreen/YouTube

Svoje detinjstvo je provodila po sirotištima, otac ju je napustio, a majka je boravila po psihijatrijskim ustanovama.

Tri puta se udavala, nikad i usrećila. Postoji verzija u kojoj je njen poslednji muž, Artur Miler bio potppuno nezainteresovan za nju, pa su sapavali u odvojenim sobama. Izgubila je jednu trudnoću i suočila se sa činjenicom da nikada neće moći da postane majka.

Najlepša žena sveta vodila je unutrašnje bitke, ali uvek u potrazi za pravom ljubavlju kakvu do kraja njenog ne tako dugog života nije srela.

Spekulacije da je bila sa tadašnjim predsednikom SAD, Kenedijem širile su se do dana današnjeg, ali čak i nnjenu iznenadnu smrt povezuju s njime, međutim, istina je negde tamo...

No ono što je najveća misterija vezana za njenu smrt, jesu fotografije koje su nastale u mrtvačnici. Čuveni fotograf Li Viner zabeležio je više rolni materijala, međutim dve rolne koje je kako kaže razvio, otklonio je na sigurno mesto. Li je umro 1993. godine, a svoju tajnu odneo je u grob. N Fotografije nikada niko nije pronašao.

Jedna od fotografija je odmah nakon smrti Merilin puštena u javnost i obišla je svet, ali kako je Viner govorio, ona nije najskandaloznija iz čitavog albuma. Neke su ostale pod velom dobro čuvane tajne, a o smrti slavne glumice, pričaće se i u budućnosti.