Voda, čaša vode, bokal, voda za piće
Shutterstock
Voda, čaša vode, bokal, voda za piće

Shutterstock

Voda, čaša vode, bokal, voda za piće, Foto: Shutterstock

Kada planirate putovanje ili neki izlazak van grada duži od nekoliko sati trebalo bi da se osigurate barem sa minimalnom količinom vode za piće.

Zahvaljujući sveprisutnoj PET ambalaži sve ređe viđamo izletnike sa termosima i čuturicama. Ipak, ako očekujete neki fizički napor ili ste izloženi ekstremim temperaturama namenske posude – flašice pružaju daleko veći komfor.

Bilo da provodite ledeno zimsko jutro na čeki ili vozite biciklu po letnjoj žegi, dobra izolacija će satima držati odgovarajuću temperaturu pića, što se pozitivno odražava i na psihofizičko stanje.

Dobra flaša za vodu treba da bude mehanički otporna, odgovarajuće izolovana, da se može koristiti jednom rukom, lako se puni, ima malu masu i da se lako održava. Pritom ne sme da utiče na ukus tečnosti…

Čaša Flaša vode Voda za piće

Shutterstock

Čaša Flaša vode Voda za piće, Foto: Shutterstock

Spid Drav Insulejted Flask kalifornijske kompanije “Nathan” nudi sve to uz reflektujuću površinu koja osim odbijanja sunčevih zraka dobro dođe da poveća uočljivost bicikliste/pešaka pod farovima.

Najlonska torbica u koju se pakuje olakšava montiranje na opremu i dopušta da uz vodu uvek bude i vaš smartfon ili novčanik, ključevi i druge važne sitnice.

Zapremina je 0,55 litara, ima veliki otvor koji olakšava punjenje i čišćenje, a materijal je nesalomiv i bezbedan čak i za bebe. Cena je oko 20 dolara.

PROČITAJTE JOŠ: