Vagina, međunožje, bešika, jajnici
Shutterstock
Vagina, rashlađivanje, sladoled

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Verovali ili ne, danas je jedan od najtoplijih dana u Velikoj Britaniji, a živa u termometru je dostigla čak 39. podeok!

I dok se širom Britanije mogu videti obaveštenja kako da se rashladite, lekari su vrlo uznemireni što neke žene odlučuju da rashlade međunožje sladoledom, pa je povećan i broj infekcija izazvanih ovom radnjom.

PROČITAJTE I:

 

Naime, neke žene mogu postati toliko očajne da smatraju da će guranje leda, odnosno sladoleda u vaginu pomoći.

Ali, to je jako, jako loša ideja!

devojka, model, sumnja, raskid

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Vagina je sačinjena od veoma delikatne i osetljive kože, tako da stvari koje neće naškoditi drugim delovima tela, ako dođu u kontakt sa vaginom mogu izazvati infekcije, iritiacije i oštećenja. Postoji mnogo stvari koje nikada ne bi ni trebalo da približimo vagini, a ledeni sladoled je svakako jedna od njih", kaže dr Sara Velš za britanski "Metro".

PREPORUČUJEMO:

 

Kako kaže, šećer iz sladoleda mogao bi potencijalno da naruši prirodnu pH vrednost vagine, a postoji i opasnost da bi štapić mogao da ostane u vama.

"Izbegavajte bilo kakva strana tela u vagini jer sve to može biti okidač za infekciju. Nosite samo pamučni veš i izbegavajte usku odeću kako biste preventivno uticali na razvoj iritacije i dermatitisa", zaključuje.

Vagina, međunožje,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Poznati poslastičar otkriva tajnu recepta za najbolju krempitu!