Vagina, međunožje, bešika, jajnici
Shutterstock
Vagina, veš, gaćice

Profimedia

Foto: Profimedia

Ne zna se da li je bizarniji sam tretman ili razlog zbog kojeg se ona usudila na taj čin. Naime, Mel Bi se na taj korak odlučila zbog bivšeg supruga Stefana Belafontea od kojeg se razvela 2017. nakon deset godina braka. Ona je želela da ukloni svaki njegov trag sa intimne zone i da stvori novo tkivo netaknuto.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zna se da je njihov razvod iniciran njegovom preljubom, samim tim bio je veoma buran i praćen bankrotom članice nekadašnjeg benda “Spice girls”, a o svemu tome je pisala i u svojoj autobiografiji.

Mel B

Profimedia

Mel B, Foto: Profimedia

– Sastrugali su unutrašnjost moje vagine i stavili novo tkivo. To je nešto što bi žrtve silovanja uradile, jer u suštini želite da se očistite od neke osobe. Ono što sam ja uradila je veoma važno. Otišla sam kod lekara i pitala ga da li može da izvadi sve što je unutra jer ne želim da to čudovište bude poslednji muškarac koji je bio u meni – navodi pevačica u knjizi.

 

– Bilo kakvo struganje tkiva narušava vaginalnu floru i dovodi do širenja virusa HPV i time se poveća podložnost infekciji. Vaginalni epitel se regeneriše sam od sebe posle 96 sati. Površinske ćelije se sklanjaju svaka četiri sata, pa ukoliko želite da se otarasite bilo kakav fiziološki materijal muškarca sa kojim ste bile vaša vagina je već to uradila za vas – objasnila je Džen Gunter, ginekolog (autor knjige “Biblije vagine”).

Vagina, međunožje,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija